نسخه آزمایشی!

۱۰ آمار اینستاگرام برای برنامه ریزی استراتژی های سال ۲۰۱۸

فهرست مطالب

همانطور که می دانید دنیای بازاریابی دیجیتال با سرعت بسیار زیادی در حال تغییر است. به همین خاطر باید شرکت های دیجیتال مارکتینگ و آژانس های دیجیتال مارکتینگبتوانید خود را با پلتفرم ها، تاکتیک ها و استراتژی های جدید هماهنگ سازید. یکی از مواردی  که به هنگام متمایز کردن برند از سایر رقبا بسیار مفید و کمک کننده خواهد بود، بررسی آمارهای موجود در این حوزه است.با این وجود، هنگامی که می خواهید آمارهای موجود را بررسی کنید باید در انتخاب منبع آن دقت لازم را داشته باشید. این آمارها می توانند در پیش بینی ترندها به ما کمک کنند و فرصت های موجود در بازار را شناسایی نمایند.  در این مقاله قصد داریم آمارهای مربوط به اینستاگرام را برای  برنامه ریزی استراتژی ۲۰۱۸ بیان کنیم.

۱.  حدود ۷۰ درصد از هشتگ های اینستاگرام مربوط به برندهاست

 تعامل برندها در اینستاگرام بسیار بیشتر از سایر کانال های اجتماعی است. برندها نیز این موضوع را پذیرفته اند و تصمیم  گرفته اند هشتگ هایی را برای کمک به سازماندهی مکالمات خود به کار ببرند. زمانی که می خواهید استراتژی های سال ۲۰۱۸ را برنامه ریزی کنید این موضوع را مدنظر داشته باشید. داشتن هشتگ های مربوط و مختص به کمپین برای پیگیری عملکرد آن بسیار مفید خواهد بود.

۲. حدود ۷۱ درصد از کسب وکارهای مطرح موجود در جهان در سال ۲۰۱۷ از اینستاگرام استفاده می کنند

 اشباع برندها در اینستاگرام به طور پایداری در حال افزایش است و همین امر باعث ایجاد رقابت در این حوزه می شود. زمانی که می خواهید محتوایی برای اینستاگرام خود تهیه کنید این موضوع را مدنظر داشته باشید. سعی کنید داستان خود را به شیوه قانع کننده و جذابی بیان کنید و نمایش بصری از منحصر به فرد بودن خود را در اختیار کاربران بگذارید.

بیشتر بخوانید:  ترندهای بازاریابی رسانه های اجتماعی در سال 2018

۳. حدود ۸۰ درصد از کاربران حداقل یک کسب وکار را در اینستاگرام دنبال می کنند

این روزها برندهای بیشتری از اینستاگرام استفاده می کنند و کاربران نیز با آن ها در ارتباط هستند.  به همین خاطر باید بدانید که اینستاگرام فرصت منحصر به فردی را برای نشان دادن برند فراهم آورده است.

۴. انتظار می رود درآمد از تبلیغات موبایلی در سال ۲۰۱۷،  در این شبکه اجتماعی به ۴ میلیارد دلار برسد

 کسب وکارهایی که تبلیغات را در اینستاگرام شروع نمی کنند فرصت های موجود را از دست می دهند. با افزایش رقابت، هزینه کلیک ها و تعامل نیز بیشتر می شود. توصیه  می کنیم بودجه ای را برای تبلیغ در اینستاگرام اختصاص دهید. برای تبلیغات در اینستاگرام و تلگرام با مشاوران شرکت تبلیغاتی کروشه در ارتباط باشید.

۵. پست هایی که در آن موقعیت نیز بیان شده است ۷۹ درصد نرخ تعامل بیشتری دریافت می کنند

دوست دارید در پست های اینستاگرامی خود تعامل بیشتری به دست آورید؟ موقعیت خود را تگ کنید. اینکار به کاربران کمک می کند پست شما را در نتایج جستجو بیابند و همین امر تعامل را بیشتر می کند.

۶.  حدود ۷۰ درصد پست های اینستاگرامی دیده نمی شوند؟

ایا می دانستید که اکثریت قریب به اتفاق پست های اینستاگرامی  اصلا دیده نمی شوند؟ سعی کنید برنامه و زمانبندی مناسبی برای انتشار پست های خود داشته باشید، از هشتگ های صحیح استفاده کنید، اکانت های مناسب را تگ کنید و از تگ موقعیت استفاده نمایید تا مطمئن شوید محتوای شما شانس بهتری برای دیده شدن خواهد داشت.

بیشتر بخوانید:  15 راهکار افزایش تعامل با فالوورها در شبکه های اجتماعی

۷. تصاویر اینستاگرامی ۳۶ درصد تعامل بیشتری نسبت به ویدئوها ایجاد می کنند

 اگرچه به نظر می رسد فایل های ویدئویی محبوبیت بیشتری در دنیای وب داشته باشند اما تصاویر در این شبکه اجتماعی تعامل و مشارکت بیشتری را ایجاد می کنند. این موضوع می تواند به خاطر مصرف داده ها یا  مدت زمان توجه کاربر باشد. توصیه می کنیم در صورت امکان از هر دو مورد استفاده کنید.

۸.  حدود ۶۵ درصد از پست هایی با عملکرد بالا در اینستاگرام، محصولی را برجسته می کنند

علی رغم تصور قدیمی که در مورد رسانه های اجتماعی وجود دارد و فروش را در این رسانه ها درست نمی داند، پست هایی که عملکرد خوبی در اینستاگرام داشته اند محصولی را در خود برجسته نموده اند. البته این موضوع بدین معنی نیست که اکانت خود را با پست هایی که در مورد محصولاتتان است پر کنید. این موضوع بدین معنی است که باید در کاربرد تصاویری که عملکرد محصولات را نشان می دهند هوشیار باشید.

۹. تصاویری که دارای چهره هستند ۳۸ درصد لایک بیشتری دریافت می کنند

کاربران  دوست دارند چهره افراد را در پست های اینستاگرامی ببینند. تصاویری که بر روی افراد تمرکز می کنند تعامل و مشارکت بیشتری دریافت خواهند کرد. به همین خاطر باید محتوای خود را انسانی تر کنید.

۱۰. محتوای تولید شده توسط کاربر، ۴.۵ درصد نرخ تبدیل بالاتری خواهد داشت

مطالعات انجام شده نشان می دهد استفاده از محتوای تولید شده توسط کاربر، تعامل و مشارکت را به طور کلی افزایش می دهد، هزینه به ازای هر کلیک را پایین تر می آورد و نرخ کلیک را برای تبلیغات پولی افزایش می دهد. اگر شاخص عملکرد کلیدی شما در جهت مناسبی حرکت کند، نرخ تبدیل نیز بهتر خواهد شد.  از افراد بخواهید محتوایی را برایتان تولید کنند.

بیشتر بخوانید:  5 ترند که آژانس های بازاریابی دیجیتال باید خود را برای سال 2018 آماده کنند

 

منبع 

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید.

[انتشار آگاهی اولین قدم از خرد است]

بیشتر درباره‌ی این موضوع بدانید!

55tipsvideomarketingcover
این روزها به هر طرف که سر بچرخانید، افرادی را خواهید دید که با گوشی همراه خود در حال کار هستند. اگرچه هر فردی برای استفاده از گوشی دلایل خاص خود را دارد، اما تماشای ویدئوهای مختلف جایگاه ویژه‌ای در...
چرا در سال 2020 ترکیبی از بازاریابی سنتی و دیجیتال را انتخاب کنیم؟
چرا در سال ۲۰۲۰ ترکیبی از بازاریابی سنتی و دیجیتال را انتخاب کنیم؟ بحث بین بازاریابی دیجیتال و بازاریابی سنتی بحث طولانی است و چند سالی است که این بحث در میان افراد وجود دارد. یکی از موارد مهمی که...
خیلی وقت‌ها افرادی را می‌بینیم که پستی را در لینکداین منتشر می‌کنند اما هیچ تعاملی از آن به دست نمی‌آورند. آن‌ها مدام پست‌های یکسانی منتشر می‌کنند و انتظار دارند کاربران با آن ارتباط برقرار کنند. اگر هیچ‌کس با پست لینکداینی...
guest
0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments

آخرین مقالات را از دست ندهید!

ما از کوکی ها برای بهبود تجربه مرور شما و ارائه محتوا و تبلیغات شخصی سازی شده استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از وب سایت ما، با استفاده از کوکی ها مطابق با خط مشی کوکی ما موافقت می کنید.