نسخه آزمایشی!

۱۲ اشتباه بزرگ در رسانه های اجتماعی

12 mistakes

فهرست مطالب

12 mistakes

[ برای مشاهده کامل و با کیفیت اینفوگرافیک، روی تصویر کلیک نمایید ]

از زمانی که رسانه های اجتماعی به فرایند بازاریابی پیوسته اند، سال های خوبی گذشته است. حالا زمان آن فرا رسیده است که کارهایی را در مورد برنامه ریزی، استراتژی و کارایی این رسانه ها انجام دهیم. هیچ کتاب راهنمای واقعی برای حضور عالی و موفق در رسانه های اجتماعی وجود ندارد اما برخی از اشتباهات بزرگ در این میان وجود دارد که با اجتناب و دوری از آنها می توانید تجربه خوبی در رسانه های اجتماعی داشته باشید.

۱ – نبود برنامه مناسب برای رسانه های اجتماعی:
اگر نمی دانید اهداف شما چیست و چه منابعی برای انجام آن دارید، روشی برای اندازه گیری موفقیت نیز نخواهید داشت.

۲- نبود استراتژی مناسب برای تولید محتوا یا استفاده از استراتژی های نادرست:
محتوای خوب منجر به افزایش نرخ تبدیل می شود و نرخ تبدیل بالا باعث ایجاد روابط خواهد شد. روابط نیز باعث ایجاد بازده سرمایه گذاری بالا (ROI) می شود.

۳- سرمایه گذاری نکردن بر روی دارایی های خود:
یک لیست ایمیل قوی، یک سایت یا وبلاگ با محتوای عالی و دارایی های رسانه ای غنی ( همچون ویدئو، اینفوگرافیک و غیره) همگی عناصر لازم و ضروری برای حضور موفق در رسانه های اجتماعی در هر کسب و کاری است.

۴- فراموش کردن عناصر انسانی:
با افراد چنان برخورد کنید که در زندگی واقعی با آنها رفتار می کنید. انسان باشید. دوستانی را برای خود پیدا کنید. با آنها مهربان باشید و به خاطر داشته باشید که هر چیزی که می گویید، صرف نظر از معمولی بودن آن، می تواند به بخشی از تصویر و برند شما تبدیل شود.

بیشتر بخوانید:  چگونه رضایت کاربران را جلب کنیم؟

۵- نادیده گرفتن دیدگاه ها در صفحه طرفداران فیس بوک:
هرچقدر زمان پاسخگویی سریع تر باشد، طرفداران شما شادتر و راضی تر خواهند بود. این طرفداران ، مشتریان و امید اینده شما هستند. آنها همانند سرمایه بانکی‌اند.

۶- شرکت نکردن دراز مدت در رسانه های اجتماعی:
بیشتر کسب و کارها در مورد صفحه جدید فیس بوکی خود بسیار خوشحال و راضی هستند اما بعد از گذشت ۲ ماه ، به روزرسانی آن را فراموش می کنند. رسانه اجتماعی و صفحات خود را به عنوان بخشی از کسب وکار روزانه خود در آغوش بگیرید.

۷- نبود استراتژی تولید سرنخ:
مطمئن شوید که برند شما بر روی تمامی پلتفرم ها قابل شناسایی بوده و با آن هماهنگ و سازگار است. شما ممکن است بخواهید از انواع مختلفی از پس زمینه ها استفاده کنید اما برند شما باید واضح و روشن باشد تا افراد به هنگام گشت و گذار در تمامی اکانت ها آن را تشخیص دهند.

۸- برندینگ ناسازگار:
مطمئن شوید که برند شما بر روی تمامی پلتفرم ها قابل تشخیص باشد. شما ممکن است بخواهید از بک گراند های مختلفی بر روی پلتفرم های مختلف استفاده کنید زیرا مشخصات هر کدام از آنها متفاوت است اما نام تجاری شما باید واضح باشد و افراد به هنگام گشت و گذار در اکانت های مختلف شما، آن را به خوبی تشخیص دهند.

۹- فراموش کردن سرگرمی:
برندها باید به خاطر داشته باشند که در رسانه های اجتماعی، ما بازدیدکنندگانی هستیم که مخاطبانمان ما را به جمع خود دعوت کرده اند. رسانه های اجتماعی جایی است که آنها، داستان ها و تصاویر شخصی شان را به اشتراک می گذارند، با دوستان خود ارتباط برقرار می کنند، به استراحت می پردازند و سرگرمی دارند.

بیشتر بخوانید:  اقتصاد توجه

۱۰- نبود توضیح مناسب:
به محض ایجاد یک اکانت برای شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک، توییتر، لینکداین، پینترست یا هر نوع پلتفرم دیگر،مطمئن شوید که پروفایل خود را تکمیل می کنید.

۱۱- کمیت بالا، کیفیت پایین:
به جای نوشتن پست های بسیار، باید محتوایی تولید کنید که دیگران بخواهند آن را مطالعه کنند. اگر اطلاعات با ارزشی در صفحه شما وجود نداشته باشد، به سرعت مخاطبان خود را از دست می دهید.

۱۲- اگر آن را بسازید، به سوی شما می‌آیند:
به طور منظم صفحه خود را به روز کنید، تصویر کاور و پروفایل خود را هر چند ماه یکبار بررسی کنید. به صورت روزانه با کاربران تعامل داشته باشید. زمانی که صفحه شما محبوبیت خود را از دست بدهد، برگرداندن آن به حالت اولیه بسیار دشوار خواهد بود.

* در ضمن با پر کردن فرم مشاوره  دیجیتال مارکتینگ، ما همراهتان خواهیم بود.

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید.

[انتشار آگاهی اولین قدم از خرد است]

بیشتر درباره‌ی این موضوع بدانید!

55tipsvideomarketingcover
این روزها به هر طرف که سر بچرخانید، افرادی را خواهید دید که با گوشی همراه خود در حال کار هستند. اگرچه هر فردی برای استفاده از گوشی دلایل خاص خود را دارد، اما تماشای ویدئوهای مختلف جایگاه ویژه‌ای در...
چرا در سال 2020 ترکیبی از بازاریابی سنتی و دیجیتال را انتخاب کنیم؟
چرا در سال ۲۰۲۰ ترکیبی از بازاریابی سنتی و دیجیتال را انتخاب کنیم؟ بحث بین بازاریابی دیجیتال و بازاریابی سنتی بحث طولانی است و چند سالی است که این بحث در میان افراد وجود دارد. یکی از موارد مهمی که...
خیلی وقت‌ها افرادی را می‌بینیم که پستی را در لینکداین منتشر می‌کنند اما هیچ تعاملی از آن به دست نمی‌آورند. آن‌ها مدام پست‌های یکسانی منتشر می‌کنند و انتظار دارند کاربران با آن ارتباط برقرار کنند. اگر هیچ‌کس با پست لینکداینی...
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها برای بهبود تجربه مرور شما و ارائه محتوا و تبلیغات شخصی سازی شده استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از وب سایت ما، با استفاده از کوکی ها مطابق با خط مشی کوکی ما موافقت می کنید.