مشاوره برندینگ
در دنیای امروزی که تمام شرکتها در تلاشند خود را به بهترین شکل به بازار هدف و مصرفکنندگان معرفی و عرضه کنند، اهمیت برندینگ و شناسایی آن چندین برابر شده است. اما برندینگ این روزها وارد دنیای جدیدی شده است و نیازمند فرایندهای بهروز و استراتژی هوشمندانه است. این فرایندها تخصصی هستند و ملزوم به داشتن اطلاعات کافی و اقدامات حرفهای هستند. یکی از خدمات اصلی کانون تبلیغاتی کروشه ارائه بهترین مشاوره برندینگ برای انواع کسب و کارهاست. با ما همراه باشید تا به سوال برندینگ چیست و شرح خدمات برندینگ بپردازیم.
برند چیست و چه ویژگیهایی دارد؟
تام گودوین مدیر نوآوری در آژانس Zenith و یکی از صداهای برتر دنیای بازاریابی در لینکداین، درباره برندها میگوید:
«برندها اساسا الگوهایی از آشنا بودن، معنادار بودن و علاقه و اطمینانی است که در ذهن مردم وجود دارد.»
این گفتهی گودوین تعریف مختصری از برند است. در تعریف سادهای از برند باید گفت برند نام یا طرح یا لوگویی مشخصکننده است که نشان میدهد محصول یا خدمتی که در اختیار مشتریان قرار میگیرد، متعلق به فروشندهی خاصی است از دیگر رقبا تمایز دارد و شامل همه احساسات، ویژگیها و مفاهیمی است که به یک نام، طرح و یا نماد گره خوردهاست؛ برند، برداشت مردم و افراد از یک نام و نماد است.
یک برند خوب باید ویژگیهای زیر را داشته باشد تا بتواند ماندگار شود:
منحصر به فرد باشد.
فرهنگ و ارزشهای سازمانی را رعایت کند.
بازار هدف و مخاطب مشخص داشته باشد.
رفتار مصرفکننده را بشناسد و الگوی مصرف را شناسایی کند.
انسجام و ثبات داشته باشد.
فضای رقابتی سالم و فعال داشته باشد.
صحیح مدیریت شود.
به خوبی خود را به مردم بشناساند.
چرا باید از کروشه مشاوره برندینگ بگیریم؟
برندینگ افراد مشهور حرفهای با تمام ویژگیهای ذکر شده، فرایندی عمیق و طولانی دارد و باید به دست افراد متخصص سپرده شود. تیم طراحی گرافیک کانون تبلیغاتی کروشه در بخش برندینگ، افراد مجرب و ماهر را گردهم آورده است تا در این امر بهترین خدمات را به شما ارائه کند.
تیم برندینگ کروشه قبل از هر چیز مشتریان و مخاطبان هدف را شناسایی و سپس پژوهشی بر صنعت، تاریخچه، رقبا و بدترینها و بهترینهای حوزه فعالیت برند انجام میدهد. پس از رسیدن به درک درست از هویت برند، به طراحی لوگویی با تمام ویژگیهای لازم میپردازد.
تیم برندسازی کانون تبلیغاتی کروشه میدانند که یک برند ماندگار و حرفهای باید دقیقا سازگار با شخصیت فعالیت باشد و از اهمیت آن برای تبلیغات، افزایش جذب مخاطب و … آگاه هستند.
قیمت و تعرفه مشاوره برندینگ
امروزه با ورود هوش مصنوعی و ابزارهای طراحی آنلاین و خودکار، بسیاری تصور میکنند حالا میتوان رایگان یا با هزینه بسیار کم، صاحب یک برند شد. البته که میشود اما غیر ممکن است که هوش مصنوعی بتواند درکی از داستان و هویت برند داشته باشد و طراحی برند انجام دهد که دل مخاطبین را به دست آورد و در ذهن آنها ماندگار شود.
طراحی برتد هنری است که برای انتقال پیام به کار گرفته میشود و نیاز به خلاقیت، درک بالا، دانش و هنر کافی دارد. شاید یک لوگوی معمولی و عادی هم بتواند شما را به هدف اولیهتان برساند اما اگر هدفتان از داشتن برندی ماندگار و تمایز میان رقباست، باید برای آن بودجهای اختصاص دهید که شایستهاش باشد.
هزینههای برند سازی با توجه به هر کسب و کار و هر آژانس تبلیغاتی و طراحی میتواند متفاوت باشد اما فاکتورها و سنجههای مشخصی برای تعیین هزینههای برندینگ وجود دارد که شامل موارد زیر است:
شهرت و اعتبار طراح (نمونه کارها)
عمق و ارزش تحقیقات (فرایند انجام کار)
نوع شغل (ساعتی/ قیمت ثابت/ فریلنسرینگ)
موقعیت طراح
تغداد مفاهیم و عناصر ایجاد شده برای طراحی و تجدید نظرها
موارد ارائه شده (وسعت کار)
علاوه بر این موارد باید هزینههای مربوط به برندینگ مجدد، بازسازی، تولیدات و محصولات و داراییهای جدید و.. را نیز در نظر بگیرید.
با این حال، لیست تعرفه و قیمتگذاری طراحی گرافیک (شامل قیمت طراحی نشانه، قیمت طراحی برند و قیمت طراحی و سایر خدمات هویت بصری) را از سایت انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران دانلود کنید.
OUR WORK
Keep on Knowing
انتخاب درست نتیجه دانستن است
برندینگ یا برندسازی چیست؟
برندینگ(Branding) یا برندسازی در حقیقت فرایند تحقیق و توسعه برای ایجاد یک تصویر ذهنی قوی و حرفهای برای برند است تا به ماندگاری برند و فروش محصولات و خدمات آن کمک کند و موجب تمایز برند با سایر رقبای آن در میدان رقابت و سهم از بازار شود.
برندسازی یا برندینگ فرآیند تشکیل هویت بصری برند یک شرکت است. این فرآیند همچنین عناصری که از برند پشتیبانی میکنند را ارائه میدهد. مانند لوگو، شعار، طراحی بصری یا لحن برند.
پاسخ کاملتری به سوال برندینگ چیست، توضیح این است که برندسازی فرآیند تحقیق، توسعه و به کارگیری یک ویژگی متمایز یا مجموعهای از ویژگیها در سازمان شما است تا مصرفکنندگان بتوانند ارتباط برند را با محصولات و خدمات شما تشخیص دهند. این یک استراتژی است که توسط سازمانها طراحی شده است تا به افراد کمک کند سریعاً برند مورد نظر خود را شناسایی کنند و با مشخص شدن اطلاعات آن برند، دلیلی برای انتخاب آن محصولات نسبت به محصولات باقی رقبا داشته باشند.
هدف از برندسازی، جذب و حفظ مشتریان وفادار و سایر ذینفعان با ارائهی محصولی است که همیشه با آنچه که برند وعده داده است، همسو باشد.
برندینگ در کپشنهای رسانههای اجتماعی، پالتهای رنگ بیلبوردها و اقلامی که برندها برای بستهبندی خود استفاده میکنند، دیده میشود. شرکتهایی که برندهایی قوی میسازند، میدانند که هویت برند آنها باید به صورت مداوم در زندگی روزمره مردم خود را نشان دهد. آنها به این موضوع واقفاند که نامشان بسیار فراتر از یک برچسب است و میتواند مشتریان را ترغیب کند تا آن محصولات را از میان مجموعهای از گزینهها انتخاب کنند.
به عنوان مثال، برند کوکاکولا یکی از شناختهشدهترین لوگوها در سراسر جهان را دارد. حروف کلاسیک قرمز و سفید، فونت منحصربهفرد و جلوهی هنری درخشان آن، بیش از یک قرن توجه خریداران را به خود جلب کرده است.
برند کوکاکولا پس از گذراندن آزمون زمان، گواهی بر قدرت برندسازی متداوم و موفقیتآمیزی است که مصرف کنندگان آن را دوست دارند.
برندسازی بر تمام بخشهای فعالیت برند از ارزشها و هویت سازمانی گرفته تا کارکنان و تیمهای شرکت و همچنین مشتریان، کانالهای توزیع و ارائه خدمات و محصولات، بازاریابی و تبلیغات و روند رشد و توسعه برند تاثیر میگذارد.
مشاوره برندینگ چیست؟
مسیری که برندها برای رسیدن به اهداف خود پیش میگیرند معمولا با موانع و چالشهای زیادی رو به رو است؛ این بدان معناست که با بیاحتیاطی در این امر و در نظر نگرفتن ریسکهای احتمالی سرمایه و منابع شرکت مانند اعتبار و ارزش برند و زمان و منابع مالی آن به خطر بیفتد یا از بین برود.
بنابراین لازم تا تمام برندها و شرکتهایی که قصد ماندگاری در این عرصه را دارند از یک شرکت برندینگ کمک بگیرند یا از خدمات برندینگ شخصی مشاوران آن استفاده کنند تا هم در زمان و هم هزینهها صرفهجویی کنند و اعتبار و هویت برند را در خطر نیندازند.
مشاور برندینگ کیست؟
یک مشاور برند اساساً یک طراح استراتژی حرفهای و یک متخصص امور برند است که برای کمک به بهینهسازی یک برند یا برندسازی استخدام شده است. به عبارت ساده، یک مشاور برندینگ یا مشاور برندسازی کسی است که میتواند به شرکت شما کمک کند تا در طول زمان شهرت خود را تعریف کند، ارتقا دهد و افزایش دهد.
متأسفانه در حال حاضر تنها زمانی که هویت بصری، شخصیت یا تلاشهای بازاریابی یک شرکت با شکست رو به رو میشود یا نتیجهبخش واقع نمیشود، مدیران برندها تازه به فکر استخدام یک مشاوره برندینگ میافتند و کارشناسان مشاور برندینگ برای تشخیص مشکل و ارائه نتایج وارد عمل میشوند که با هزینه بیشتری همراه است و بازسازی استراتژی برند زمان بیشتری نیز خواهد برد.
درست است که کار دقیق انجام شده توسط مشاور برندینگ به اهداف و انتظارات فعلی شرکت از آنها بستگی دارد اما اکثر این مشاوران طیف گستردهای از خدمات برندینگ را ارائه میدهند. آنها میتوانند به صورت انفرادی یا در کنار تیمهای بازاریابی و خلاق موجود برند کار کنند.
مشاوران برندینگ اقداماتی را انجام میدهند تا عملکرد برد به بهترین شکل دیده شود و مردم از این عملکرد قدردانی و برند را تحسین کنند و آن را از دید جدیدی ببینند. آنها تخصص و تجربه خود را در کار با مشتری برای توسعه، مدیریت و ارزیابی یک برند موفق به اشتراک میگذارند. در ادامه به شرح خدمات مشاوره برندینگ میپردازیم.
تفاوت مشاور برندینگ و استراتژیست برند چیست؟
اصطلاحات “استراتژیست برند” و “مشاور برند” اغلب به جای یکدیگر استفاده میشوند و مشکلی در این امر نیست اما برخی افراد تمایزی میان این دو قائل میشوند. استراتژیست برند کسی است که با یک شرکت یا سازمان برای توسعه اهداف و رویکردهای برندسازی بلندمدت کار میکند. آن ها به تعریف یک مخاطب هدف، طرح یک پیشنهاد ارزشمند و منحصر به فرد و تعیین بهترین کانالها برای دستیابی به مخاطب و دستیابی به اهدافتان کمک میکنند. مشاور برند کسی است که میتواند تصویر بزرگ را ببیند و توصیهها و راهنماییهای تخصصی به کسبوکارها ارائه دهد تا به شکلدهی مجدد یا تقویت تصویر برند یا افزایش عملکرد و بازده آن کمک کند. با این حال عملکرد مشاور برندینگ و استراتژیست برند تقریبا مشابه یکدیگر است و لازم نیست درگیر نامها شویم.
وظایف مشاور برندینگ
مسئولیتها و وظایف یک مشاور برندینگ به عوامل متعددی بستگی دارد. گاهی اوقات، شرکتها در ابتدای راهاندازی یک استارتآپ، مشاوران برندینگ را استخدام میکنند. در این شرایط، وظیفهی مشاور برندینگ، تعریف و طراحی مسیر برند از روز نخست است.
اگر هنوز هویت تجاری مشخصی ندارید، مشاور میتواند در مراحل مهمی مانند تجزیه و تحلیل رقبا برای تعیین پیشنهاد فروش منحصربهفرد (USP)، ارزیابی مخاطبان هدف و ایجاد پرسونای کاربر به شما کمک کند.
مشاوران برندینگ همچنین میتوانند روندهای بازار را ارزیابی کرده و پیشنهاداتی در مورد اینکه چگونه میتوانید برند خود را تاثیرگذارتر کنید، ارائه دهند و همچنین کمکی بزرگ در زمینهی بهینهسازی یک برند باشند. اگر هویت فعلی شما آنطور که باید تاثیرگذار نیست، یک مشاور برندسازی میتواند استراتژی فعلی شما را بررسی و سپس تعیین کند که چه اقداماتی نیاز است برای افزایش شناخت برند نسبت به برند و ارزش آن انجام شود.
تمرکز اصلی یک مشاور برندینگ اغلب بر ارائهی راهنماییها و پیشنهاداتی با پشتوانهی تحقیقات مستند است. به عبارتی دیگر مشاوران از دادهها و اطلاعات بازار استفاده میکنند تا به اعضای اصلی کسبوکار در مورد گامهای صحیحی که باید برای برندهایشان بردارند، مشاوره دهند. با این حال، این بدان معنا نیست که دست آنها برای فعالیت در باقی زمینهها بسته است؛ برخی میتوانند در تشکیل داراییهای برند و تنظیم دستورالعملهای آن نیز نقش داشته باشند.
برخی از متداولترین وظایفی که مشاوران برند به عهده دارند، عبارتاند از:
تحقیق و پژوهش
مشاوران زمان زیادی را صرف تحقیق و پژوهش میکنند. آنها میتوانند مخاطبان هدف را ارزیابی و به شما کمک کنند تا یک بازار هدف را تعریف کنید و تحلیل اسدبلیواوتی (SWOT) در مورد رقبا را انجام دهید. آنها همچنین در درک بهتر بازار و جایگاهیابی برند به شما کمک میکنند.
طراحی
علیرغم این که ممکن است یک مشاور برندینگ، خود به شکل مستقیم در ایجاد طرحهای شما نقشی ایفا نکند، اما میتواند در این امر به راهنمایی متخصصان خلاق شما بپردازد. مشاور برندینگ در مورد رنگها، شکلها و اقلام گرافیکیای که باید در لوگوی خود استفاده کنید یا این که چگونه وبسایت خود را بسازید یا بهبود دهید، به شما توصیههایی ارائه میدهد.
شخصیت
یک مشاور برندینگ خوب، شخصیت برند شما را ارتقا میدهد و میتواند با نظر به کمپینهای بازاریابی موجود در صنعت شما، پیشنهاداتی در مورد چگونگی تنظیم پیامها برای رسیدن به دست مخاطبان ارائه دهد.
برنامهریزی
مشاوران برندینگ با طراحی مناسب «برنامههای عملیاتی»، به کسبوکارها برای رسیدن به اهداف مشارکتی و شناختی کمک شایانی میکنند. علاوه بر آن، میتوانند با ایجاد دستورالعملهای گامبهگام راه را برای تیمهای مختلف شرکت، هموارتر کنند.
قالبها
مشاوران برندینگ همچنین مسئولیت ساخت قالب برای اجزای مهم برند را به عهده دارند. به عنوان مثال، قالبهایی را برای کمپینهای بازاریابی موجود در رسانههای اجتماعی میسازند و دستورالعملهای برند را توسعه میدهند.
مانیتورینگ و نظارت
بررسی و نظارت بر روند فعالیتهای بخشهای مختلف برند و تاثیر آنها بر فرایندهای برندینگ یکی از مهمترین اقدامات و وظایف مشاروه برندینگ است؛ چرا که لازم است هر اقدام برندینگ پس از مرحله اجرا بررسی و ارزیابی و در نهایت اصلاح شود و بهبود یابد. این نظارت از سوی مشاور برندینگ شامل تمام بخشها و فعالیتهای برند از تبلیغات تا امور روزانه کارکنان و خدمات پس از فروش برند میشود.
چرا برندها به مشاوره برندینگ نیاز دارند و چرا باید مشاور برندینگ استخدام کنند؟
استراتژیستهای برند و مشاورین برندینگ و فرنچایز، تحلیل بازار را برای تجزیه و تحلیل رقابت، قصد بازار و حضور آنلاین انجام میدهند که مشابه عملکرد مشاورین کسب و کار اما تخصصیتر است. از طریق آنها، شرکتها میتوانند رقبای اصلی خود را بشناسند و یک استراتژی برای برتری از آنها طراحی و اجرا کنند. تجزیه و تحلیل رقابتی شرکتها را قادر میسازد تا دریابند همتایانشان از چه کلمات کلیدی استفاده میکنند و چگونه وب سایتهای خود را برای بهینهسازی جستوجو ساختار میدهند و بهبود میبخشند. مشاوران برند همچنین به شخصیتهای مشتری (پرسونای مخاطبین) نگاه میکنند تا از نیازهای آنها و انواع راهحلهایی که به دنبال آن هستند، مطلع شوند. متخصص مشاوره برندینگ همچنین ممیزیهای وب سایت را برای تجزیه و تحلیل عواملی که باعث رتبهبندی ضعیف گوگل (سئو) میشوند، انجام میدهند. آنها به دنبال این هستند که بدانند چه چیزی را میتوان در وبسایت خود بهبود بخشید تا به شرکتها در دستیابی به اهداف خود کمک کند. ممیزی وبسایت به بهینهسازی رتبه سایت در صفحه نتایج موتورهای جستوجو، اجرای بهترین شیوههای سئو مانند برچسبگذاری مناسب، بهینهسازی ابردادهها و برچسبگذاری تصویر میپردازد.
ده نشانه اصلی که نشان میدهد شما به مشاوره برندینگ یا به کمک یک شرکت برندینگ نیاز دارید:
شرکت یا صنعت شما در حال تجربه تعییرات جدید است.
تیم مدیران شما دچار مشکل شده است.
برنامههایی که مد نظر داشتید، در ارزیابی شکست خورده است.
رشد برندتان راکد شده است.
در حال آمادهسازی برای ورود به بازار جدید یا گسترش سهم خود از بازار هستید.
قصد معرفی یک خط محصول جدید دارید.
احساس میکنید برندتان پیر یا کهنه شده است.
وب سایت شما تمرکز ندارد، داستان و استراتژی ثابتی ندارد و به خوبی کار نمیکند.
نتایج اقداماتتان را بررسی و ارزیابی نمیکنید.
پرسونا و پروفایل مشتریان شما نامشخص است و مطمئن نیستید که بازار هدف و مخاطبین برند شما چه کسانی هستند.
اگر سر خود را به هر یک از این موارد تکان دادید، احتمالاً باید با یک مشاور برند صحبت کنید.
چگونه مشاور برندینگ شویم؟
مشاوران برندینگ کارشناسانی هستند که مسئول ارائه تجزیه و تحلیل، راه حلها و راهنماییهای کلی به شرکتهایی هستند که امیدوارند از هویت برند خود نهایت استفاده را ببرند. در حالی که هیچ مسیر مشخصی برای به دست آوردن شغل در این زمینه وجود ندارد، مراحلی وجود دارد که متخصصان خلاق میتوانند شانس خود را برای یافتن نقش مناسب افزایش دهند.
دانش آموختن در رشتههای مرتبط: مشاوره برندینگ به خودی خود رشته انحصاری ندارد اما کسب دانش درباره کسب و کار و بازاریابی میتواند در این امر بسیار ارزشمند است. توسعه دانش برندسازی خارج از دورههای معتبر و مطالعه نیز ارزش بسیاری دارد. دنبال کردن متخصصان برندینگ به صورت آنلاین و یادگیری از وبلاگها و پادکستهای آنها میتواند مفید باشد. این کار به شما کمک میکند تا نسبت به آخرین نگرشها و تکنولوژیها آگاهی داشته باشید.
کسب تجربه: آموزش بدون کسب تجربه کاربرد چندانی در پیشرفت شما نخواهد داشت. قانونهای نانوشته و کسب تحربه برای حل مسائل مختلف تنها از راه کسب تجربه به دست میآید. موقعیتهای بازاریابی سطح ابتدایی و نقشهای استراتژیک که با سایر مشاغل کار میکنند، میتوانند به شما کمک کنند تا مهارتهای مرتبط خود را در مشاوره کسب و کار و مشاوره برندینگ گسترش دهید.
آشنایی با ابزارهای برندینگ: با دیجیتالی شدن روزافزون دنیا و پیشرفت سریع آن، برای تبدیل شدن به یک مشاور برندینگ خوب، نیاز است تا شما با ابزارهای دیجیتالی برندینگ آشنا شوید. به کمک ابزارهای دیجیتالی میتوان تحلیل بازار و رقبا را انجام داد یا با نرم افزار CRM، پرسونای کاربران را توسعه دهید و مرتب کنید. یادگیری نحوه استفاده از ابزارهای رایج مشاوره برندینگ که ممکن است با نقش شما در شرکت و خدمات برندینگ که به آن نیاز دارند مرتبط باشد، بسیار مفید است. بنابراین بهتر است درباره ابزارهای رایح و کاربردی مورد استفاده در مشاوره برندینگ و فرنچایز دانش کافی داشته باشید.
مهارتهای مورد نیاز برای مشاور برندینگ
پاسخ به سوال یک مشاور برندینگ به چه مهارتهایی نیاز دارد، میتواند مانند پاسخ به سوال مشاوره برندینگ چیست؟ متنوع و متغیر باشد. بسته به نوع فعالیت یک مشاور برندینگ به شکل فریلسنر یا فعالیت در یک شرکت برندینگ، مهارتهای مورد نیاز او میتواند متفاوت باشد. با این حال به صورت کلی مهارتهای زیر مهارتهای رایج برای تبدیل شدن به یک مشاور برندینگ خوب است:
مهارت تحقیق و جستوجوگری: بهترین مشاوران برندینگ در امور تحقیقاتی و شناسایی خبره هستند. آنها میدانند که کجا به دنبال چه چیزی باشند و برای کدام مخاطبان تحقیق کنند. مهمتر از آن، آنها میدانند که چگونه اطلاعات خامی را که پیدا کردهاند به گزارشها و راهنماییهای مفید برای تیمها تبدیل کنند.
خلاقیت: همانطور که مشخص است، مشاوران برندسازی میدانند که چگونه خارج از چارچوب فکر کنند و ایدههای مختلف را بررسی کنند تا کسب و کار شما برجسته شود. آنها میتوانند ایدههای جدیدی در مورد نحوه ارائه کسب و کارتان به شما ارائه دهند که ممکن است به ذهن خودتان نرسیده باشد. به طور کلی انتظار میرود مشاور کسب و کار و مشاور برند انسانی خلاق و نوآور باشد تا بتواند به بهترین شکل به برند کمک کند.
رهبری و مدیریت: یک مشاور برند استراتژیک خوب میداند که چگونه سایر اعضای تیم شما را برای دستیابی به نتایج مناسب با کمپینهای برندسازی مدیریت و رهبری کند. آنها میتوانند انگیزه و الهامبخش سایر افراد باشند. همچنین آنها بر عملکرد سایر افراد و اعضای تیم نظارت دارند تا در یک مسیر حرکت کنند.
سازگاری: مشاوران برند سازگار و منعطف هستند. آنها به آخرین روندها و بهروزترین اطلاعات در هر صنعت توجه میکنند تا اطمینان حاصل کنند که شرکتهایی که با آنها کار میکنند از رقابت عقب نمانده باشند. آنها همچنین میتوانند تشخیص دهند که چه زمانی ممکن است نیاز به تغییر در تاکتیکهای برندسازی وجود داشته باشد و آن را به مناسبترین صورت بهبود دهند و عملی کنند.
چگونه مشاور برندینگ مناسبی برای برند انتخاب کنید؟
انتخاب مشاور برند مناسب برای همه یک چالش است و این موضوع کاملا منطقی به نظر میآید؛ چرا که پای هویت و اهتبار برند در میان است و مشاوره برندینگ هم اقدام کمهزینهای نیست و میتواند بسیار ریسکی باشد. به ویژه برای شرکتهایی که اولین بار است که برای خود یک مشاور برندینگ استخدام میکنند.
بهترین راه برای انتخاب یک مشاور برندسازی مناسب، مصاحبه با حداقل سه تا پنج شرکت و کاهش آنها به دو شرکت، بر اساس ارزیابی از چندین چنبه مهم است. مشاور کسب و کار و مشاور برندینگ را میتوان بر اساس میزان تجربه و حرفهای بودن آنها ارزیابی کرد.
در حالت ایده آل، شرکتها باید مشاور برندی را انتخاب کنند که بتواند هم استراتژی و هم طراحی برند را به بهترین شکل ارائه دهد. مهم است که مشاور برندی را انتخاب کنید که از همهی آنچه شرکت میگوید پیروی نمیکند؛ بلکه مدیران را به چالش میکشد تا از نقاط امن خود خارج شوند تا راه را برای خلاقیت و نوآوری هموار کنند.
با این حال، به خاطر داشته باشید که رویکرد برندسازی تجاری مشاوران باید توسط یک فرآیند آزمایش شده که با ارائه نتایج همراه است، پشتیبانی و ارزیابی شود. همچنین یافتن همکاری که به چشمانداز شرکت اعتقاد داشته باشد و استراتژی برندینگ را که با آن همسو باشد، ترسیم کند، به همان اندازه مهم است.
یک مشاور برندینگ خوب کسی است که میتواند وضعیت آینده شرکت را تصور کند و میداند چگونه از برند و ارزشهای آن برای رسیدن به موفقیت استفاده کند. یک مشاور برند، برندسازی تجاری شرکتها را برای دستیابی به اهداف و مقاصد به شیوهای ساختارمندتر و در عین حال خلاقانهتر متمرکز میکند.