نسخه آزمایشی!

رسانه های تبلیغاتی

Advertising Media

[ ساعت بیست و پنجم! ]

هر شرکت یا برندی که قصد دیده شدن دارد یا می‌خواهد پیامی را انتقال دهد، باید بتواند از تمام فرصت‌های خود بهره بگیرد، به شکلی که حتی اگر ساعت بیست و پنجمی هم درکار بود، از آن استفاده بهینه کند.
امروزه با قدم زدن در سطح شهر، گشتن در اینترنت، گوش کردن به پادکست و حتی هنگام سفر، شاهد هجوم گسترده تبلیغات در زندگی انسان‌ها خواهیم بود. بنابراین اگر شما نیز تصمیم دارید تا برند، خدمات و محصولات خود یا حتی پیامی را به مخاطبانتان انتقال دهید، قدرت رسانه را دست کم نگیرید؛ چرا که استفاده درست از رسانه با استراتژی کاربردی و مؤثر به کمک یک تیم مجرب می‌توانید نتایج مطلوبی را به همراه آورد و موجب هدر نرفتن و بازگشت سرمایه شما شود.

چرا داشتن تیم تبلیغاتی لازم است؟

ممکن است هر شرکت محصولات و خدمات زیادی را به مشتری‌های خود ارائه دهد اما غیرممکن است که مشتریان از تمام آن‌ها با خبر باشند یا درباره همه برندها بدانند. به همین خاطر تبلیغات در رسانه‌های گوناگون برای هر شرکت و برندی حیاتی است.
استفاده از رسانه‌های تبلیغاتی به کسب و کارها این امکان را می‌دهد تا ارتباط بین خود و مشتریان را فراهم کنند و به آن‌ها دستیابی داشته باشند و در نتیجه سهم بازار خود را افزایش دهند.
با توجه به اهمیت آگاهی از قدرت هر نوع رسانه و ظرفیت‌های آن، مهم است که شما اهداف برند خود برای انجام تبلیغات مانند آگاهی از برند، معرفی محصول و خدمت، ایجاد نیاز در جامعه … را به طور دقیق بررسی کنید تا بهترین نوع از تبلیغات را برگزینید.
وجود یک تیم رسانه تبلیغاتی به شرکت شما کمک می‌کند تا با توجه به نوع کسب و کار، مخاطب برند (سن، جنسیت و تعداد)، بودجه تبلیغات، زمان تبلیغات (بلند مدت، میان مدت یا کوتاه مدت)، اهداف شرکت و اهداف تبلیغاتی آن، بهترین نوع رسانه تبلیغاتی را انتخاب و کمپین تبلیغاتی خود را اجرا کنید.
همچنین در نظر داشته باشید که همراهی یک تیم با تجربه در زمینه تبلیغات شما را از خطرات احتمالی که موجب از بین رفتن اعتبار برند میان مشتریان می‌شود، حفظ می‌کند.
کانون تبلیغاتی کروشه طی یک دهه فعالیت در عرصه تبلیغات، مجرب‌ترین‌ و متخصص‌ترین افراد و همچنین اطلاعات دقیق و بروز رسانه‌های تبلیغاتی را گردهم آورده است تا با طرح استراتژی، برنامه‌ریزی و بودجه‌بندی و همچنین جانمایی مناسب برای شرکت و برند شما، از اولین قدم تا مرحله اجرا همراه شما باشد، حتی در ساعت ۲۵!

چرا باید سفارش‌ رسانه‌های تبلیغاتی خود را به کروشه بسپارید؟

کانون تبلیغاتی کروشه با داشتن تیمی متخصص و با تجربه در ارائه خدمات مشاوره و اجرای رسانه‌های تبلیغاتی مناسب در راستای استراتژی‌های ارتباطات بازاریابی (آگاهی از برند یا یادآوردی برند، فروش و بازاریابی، روابط عمومی و اطلاع‌رسانی) برای کسب و کار شما یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای همکاری است.
کانون تبلیغاتی کروشه با ارائه خدمات باکیفیت اعم از چاپ و طراحی و همچنین مانیتورینگ (قبل، حین و پس از خرید رسانه و گزارش‌دهی دقیق و صحیح) و استراتژی‌های ارتباطات راهبردی نسبت به بودجه و مخاطب هدف، حتما همراه خبره‌ای برای شما، در این مسیر است.

Types of

Media

خدمات رسانه تبلیغاتی شامل چه چیزهایی می‌شود؟

امروزه با پیشرفت عرصه تبلیغات انواع مختلفی از رسانه‌های تبلیغاتی به وجود آمده‌اند که از هر منظر می‌توان آن‌ها را در دسته‌بندی‌های گوناگونی قرار داد. دو منظر کاربردی در دسته‌بندی رسانه‌های تبلیغاتی وجود دارد که اولی آن‌ها را در سه دسته و دومین منظر آن‌ها را در دو دسته تقسیم‌بندی می‌کند.
با ما همراه باشید تا با کسب اطلاعات از انواع رسانه‌های تبلیغاتی، بتوانید بهترین تصمیم را برای برگزیدن تبلیغات مورد نیاز شرکت یا برند خود بگیرید.

منظر اول در انواع رسانه‌های تبلیغاتی:

رسانه‌های تبلیغاتی به سه دسته کلی ATL، TTL و BTL تقسیم می‌شوند که بر اساس گستره مخاطبین هدف در تبلیغ است.(ریشه این نوع دسته‌بندی برمی‌گردد به حسابدارها و مسائل مالی!)
• ATL یا رسانه‌های بالای خط (Above the Line): رسانه‌های تبلیغاتی با مخاطبان گسترده و پرهزینه را به اصطلاح بالای خط می‌گویند. این نوع از رسانه مناسب کسب و کارهایی است که مخاطبین بسیاری دارند و به دنبال سوددهی فوری نیستند. تلویزیون، رادیو، بیلبوردها، روزنامه‌ها و مجلات و سینما از این دسته از رسانه‌های تبلیغاتی هستند.
• BTL یا رسانه‌های پایین خط (Below the Line): رسانه‌های تبلیغاتی با مخاطبان محدود و کم‌هزینه را به اصطلاح پایین خط می‌گویند که دقیقا نقطه مقابل رسانه‌های ATL هستند. اگر بودجه برای کسب و کارتان اهمیت دارد و به دنبال بازگشت سرمایه بهتری هستید و مخاطبان مشخص خود را دارید، رسانه‌های پایین خط برای شما مناسب‌تر هستند. تبلیغات در نقاط خرید یا فروش، بنرها، برچسب‌ها و ماکت محصولات نمونه‌هایی از این مدل تبلیغات هستند.
• TTL یا رسانه‌های روی خط (Through the Line): رسانه‌های تبلیغاتی با گستره مخاطبان متوسط و هزینه متوسط که در حقیقت ترکیب دو نوع دیگر است را رسانه‌های روی خط می‌گویند. در این مدل از تبلیغات از رسانه‌های ATL و BTL به صورت همزمان استفاده می‌شود و هدفمندتر اجرا می‌شود. تبلیغات دیجیتال معمولا در این دسته قرار دارند.

منظر دوم در انواع رسانه‌های تبلیغاتی:

نوع دیگری از دسته‌بندی رسانه‌های تبلیغاتی، انواع رسانه را در دو بستر آفلاین و آنلاین تقسیم می‌کند.

  • در عصر دیجیتال و با توجه به پرهزینه بودن تبلیغات در رسانه‌های آفلاین، یکی از بهترین روش‌ها استفاده از رسانه‌‌های آنلاین و اینترنتی است تا هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود و هم میزان موفقیت استراتژی قابل اندازه‌گیری باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به بخش دیجیتال مارکتینگ مراجعه کنید.
    برخی از رسانه‌های آنلاین تبلیغاتی شامل موارد زیر است:
    • تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی (Social Media Ads):
    امروزه شبکه‌های اجتماعی به پلتفرمی برای ایجاد مشتری و افزایش سود و فروش تبدیل شده‌اند. وجود برند شما در این شبکه‌ها می‌تواند باعث ایجاد ارتباط بهتری با مشتریانتان شود.
    • تبلیغات موبایلی (Mobile Ads):
    با توجه به اینکه ۶۶% از مردم دنیا از تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند و می‌توان تبلیغات موبایلی را رشدکننده‌ترین تبلیغ در دهه‌های بعدی دانست،، بنابراین تبلیغات موبایلی می‌توانند گزینه مناسبی برای برند شما باشند.
    • تبلیغات بنری یا کلیکی (Banner Ads and PPC)
    با افزایش آمار جستجویهای اینترنتی قبل از خرید یک محصول، تبلیغات بنری یا کلیکی می‌توانند شما را در این عرصه یاری کنند. با تبلیغات در بستر موتورهای جستجو و پرداخت به ازای هر کلیک شما نیز می‌توانید آمار بازدید از سایت یا تبلیغات خود را بالا ببرید.
    • اس‌ام‌اس/پیامک تبلیغاتی (SMS)
    پیامک یکی از مهم‌ترین راه‌های ارتباطی میان مردم جهان است و تبلیغات از این راه بسیار آسان و مقرون به صرفه است. البته ممکن است این روش نسبت به روش‌های دیگر برای مخاطبان آزاردهنده باشد.
    • پادکست‌ها (Podcasts):
    ۵۴% از خریداران، هنگام خرید محصولاتی را در نظر می‌گیرند که در پادکست‌ها درباره آن‌ها شنیده‌اند. با توجه به افزایش نرخ شنوندگان پادکست‌ها، نباید از این رسانه غافل شد.
    • لندینگ پیج‌ها (Landing Pages):
    زمانی که وارد یک وب‌سایت می‌شوید، در متمرکزترین حالت قرار دارید و همین موضوع می‌‌تواند سرآغاز استفاده از لندینگ پیج‌ها برای تبلیغات باشد. این روش به بالا رفتن ترافیک سایت و آمار کلیک کمک می‌کند.
    • ویدیو مارکتینگ و تبلیغات ویدیویی (Video Marketing):
    ویدیو مارکتینگ یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازاریابی و تبلیغات دیجیتال است؛ ساخت فیلم تبلیغاتی به گونه‌ای که از هر ۱۰ نفر، ۹ نفر روزانه ویدیوهای آنلاین نگاه می‌کنند.
    • اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing):
    استفاده از اینفلوئنسرها برای معرفی برند و محصول شما می‌تواند باعث افزایش اعتماد و خرید مشتریان شود.
    • تبلیغات همسان (Native Ads):
    تبلیغات همسان، تبلیغاتی هستند که در آن‌ها محتوای تبلیغاتی کاملا با ساختار و بستر رسانه، سازگار و مشابه است. برای مثال زمانی که در اینستاگرام، تبلیغی مشابه با پست‌های قبلی منتشر شود، از روش تبلیغات همسان استفاده شده است.
    • رپورتاژ آگهی (Advertorial):
    هر شکلی از محتوا که در ازای دریافت مبلغی منتشر می‌شود را رپورتاژ آگهی می‌گویند. این سبک از تبلیغ می‌‌تواند به شکل چاپی، مقاله خبری، محتوای صوتی و تصویری باشد.
کمتر

• تلویزیون (Television):
• تبلیغات تلویزیونی یا آگهی تلویزیونی هنوز هم یکی از پرهزینه‌ترین نوع تبلیغات است. کسب و کارهای مختلف می‌توانند با توجه به مخاطبان خود از نظر سن، جنس و… سریال‌ها، اخبار، مسابقات ورزشی نظیر جام جهانی را هدف قرار دهند.
• با انتخاب رسانه تلویزیون برای تبلیغ خود نه تنها به جامعه آماری بزرگی دسترسی دارید، بلکه طبق آمار باعث می‌شوید مخاطبان به شما اعتماد بیشتری داشته باشند.
• رادیو (Radio):
موفقیت در تبلیغات زمانی اتفاق می‌افتد که پیام به درستی و به بهترین شکل به مخاطبین خود برسد. رادیو یکی از رسانه‌های جمعی است که طرفداران مشخص خود را دارد و با تمرکز بر هدف تبلیغ، رادیو می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب باشد.
• سینما (Cinema):
سینما یکی از رسانه‌های محبوب و پربازدید است که به شما این فرصت را می‌دهد تا امکانات صوتی و تصویری موجود در فضا پیام تبلیغاتی خود را به خوبی منتقل کنید.
تبلیغات سینمایی طیف گسترده‌ای از انواع تبلیغات را شامل می‌شود،؛ از جانمایی در فیلم‌ها و سریال‌ها تا ویدیوهای تبلیغاتی قبل از شروع فیلم و استندهای تبلیغاتی در سالن‌ها، همه و همه با استفاده از قدرت رسانه‌ای سینما، امکان‌پذیرند.

• روزنامه‌ها (Newspapers):
• بسته به نوع مخاطب، تبلیغاتی روزنامه‌ای می‌تواند در انواع روزنامه‌ها قرار گیرد و چاپ شود. این روزنامه‌ها می‌توانند از نظر موقعیت مکانی (محلی، ملی و بین‌المللی)، مخاطبین (سن، جنسیت، موقعیت اجتماعی) و موضوغی (ورزشی، سیاسی، اقتصادی و هنری) متفاوت باشند. لازم به ذکر است که این رسانه قدرت خود را نسبت به قبل از دست داده و خیلی از آن‌ها هم به سمت رسانه شدن در فضای آنلاین کوچ کرده‌اند.

• مجلات (Magazines):
مجلات یکی از محبوب‌ترین رسانه‌هایی هستند که خوانندگان مخصوص خود را دارند. با توجه به هدف تبلیغات برند، می‌توان مجلات تخصصی و عمومی یا دارای موضوعات خاص یا مجلاتی که مخاطبشان قشر مشخصی از جامعه هستند را انتخاب کرد.
• تراکت‌ها/فلایرها (Flyers):
• اگر قصد تبلیغ در محله‌های خاصی را دارید یا کسب و کارتان به صورت محلی است، بدون هیچ شکی تراکت همچنان یکی از بهترین گزینه‌ها برای شما است. تراکت یا فلایر با هزینه کم می‌تواند مشتری مورد نیازتان را به شما متصل کند.
• بروشورها/ کاتالوگ‌ها (Brochures/ Catalogues):
• یک بروشور یا کاتالوگ خلاقانه می‌‌تواند با هزینه کم، جذب مشتری شما را افزایش دهد. این رسانه‌ چاپی نسبت به پیام‌های تبلیغاتی دیگر ماندگاری بیشتری دارند، چرا که مخاطب آن‌ را همراه خود خواهد داشت و دیرتر از یادش خواهد رفت.(البته ناگفته نماند که در نوع سفاده تفوت بین کاتالوگ و بروشور وجود دارد)
• پوسترها (Posters):
پوسترها در دید اول یک اثر هنری و در دیدی عمیق‌تر منتقل‌کننده پیامی به مخاطبین خود هستند. طراحی یک پوستر خلاقانه می‌تواند پیام شما را سریع و فراگیر به گوش مخاطبانتان برساند.

  • بیلبوردها(Billboards):
  • استفاده از بیلبورد برای رساندن پیام تبلیغاتی به علت هدف قرار دادن گستره وسیعی از مخاطبان، باعث افزایش نرخ فروش و معرفی برند می‌شود. بیلبورد برای کسب و کارهایی که بودجه تبلیغ در رسانه‌هایی مانند تلویزیون و سینما را ندارند اما به دنبال دیده شدن و جلب اعتماد، توسط جمعیت زیادی از افراد هستند، جایگزین مناسبی است.
  • استرابوردها (Strawboards):

استرابورد از سازه‌های تبلیغاتی مفید و پربازده است. استرابوردها به علت اندازه کوچک‌ترشان نسبت به بیلبوردها می‌‌توانند مکان‌های بیشتری را پوشش دهند و از نظر ظاهری، انعطاف پذیری و زیبایی بیشتری دارند اما معمولا ساده‌تر از بیلبوردها طراحی می‌شوند.

  • لمپوست‌ بنرها (Lamp Post Banner):

بنرهای لمپوست، بنرهای تبلیغاتی تیر چراغ‌های برق هستند. سایز معمولی این بنرها با ارتفاع و اندازه تیر چراغ برق طراحی می‌شود. چراغ‌های برق معمولا در خیابان‌های دوطرفه، امتداد بلوارها، بزرگ‌راه‌ها، فضاهای سبز و مکان‌های عمومی شهری قرار دارند و بهترین مکان برای تبلیغات محیطی خارجی هستند.

  • عرشه پل‌ها (Bridgeboards):

تابلوهای تبلیغاتی روی عرشه پل‌های هوایی و سواره تقریبا شبیه به بیلبوردها هستند؛ با این تفاوت که ابعاد آن‌ها متفاوت است و نسبت به سایر تبلیغات محیطی مقرون به صرفه‌تر هستند.

  • استیشن بوردها (Station Boards):

ایستگاه‌های اتوبوس و مترو به دلیل قرارگیری در نقاط پرتردد شهر، یکی از روش‌های تبلیغاتی پربازده است. این تبلیغات می‌توانند به شکل دیجیتال، چاپی و تعاملی باشند و با وجود تعداد بالای دفعات بازدید و مخاطبین گسترده، مقرون به صرفه‌تر از برخی رسانه‌های محیطی دیگر است.

  • لایت بوردها (Light Boards):

تابلوهای لایت برد یا تخته‌های نوری، یکی از ابزارهای تبلیغات محیطی داخلی و خارجی هستند. لایت بوردها از قاب، صفحه نمایشگر، لامپ‌های ال‌ای‌دی با رنگ‌های مختلف تشکیل می‌شوند و استفاده از آن‌ها ساده و برای هر محیطی مناسب هستند.

  • کیوسک‌ بورد‌ها (Stall Boards):

با قدم زدن در سطح شهر متوجه تعداد بالای کیوسک‌ها (دکه‌های روزنامه‌فروشی) می‌شویم. این کیوسک‌ها به علت گستردگی و پراکندگی در شهرها، می‌توانند به خوبی به ابزاری برای دیده شدن عمومی شما تبدیل شوند و با طراحی مناسب به جذب مخاطبینتان کمک کنند.

  • نقاشی روی دیوار و دیوارنویسی (Wall painting and Graffiti):

اگر به دنبال جلب توجه میلیون‌ها عابری هستید که هر روز در سطح شهرهای بزرگی مانند تهران تردد دارند، نقاشی روی دیوار و دیوارنویسی می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

  • وسایل حمل و نقل عمومی (Public Transit Vehicles):

این نوع از تبلیغات بر روی بدنه وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو، اتوبوس، تاکسی و… و یا داخل آن‌ها انجام می‌شود. جمعیت زیادی از افراد در طول سفرشان این تبلیغات را مشاهده می‌کنند و می‌تواند محیط مناسبی برای تبلیغات برندهای منطقه‌ای باشد.

  • بالون‌ها (Balloons):
  • بالون‌های تبلیغاتی با شکل ظاهری جذابشان می‌توانند در جذب مشتری برای نمایشگاه‌ها، افتتاحیه‌ها و… مناسب باشند. ساخت بالون با طرح و رنگ دلخواه کم‌هزینه است و می‌تواند با پیامی کوتاه، تأثیر زیادی روی مخاطبان بگذارد.
کمتر

• آسانسورها (Lifts):
تبلیغات بر روی در و بدنه‌ی آسانسورها می‌تواند برای پیام‌های کوتاه برند یا شرکت مناسب باشد. این تبلیغات نصب آسانی دارند و به نسبتی که دیده می‌شوند، کم هزینه هستند.
• لایت باکس/بک لایت (Light Box/Back Light):
لایت باکس‌ها، تابلوهای تبلیغاتی هستند که روی دیوار نصب می‌شوند و به علت نوردهی مناسب، مورد توجه افراد حاضر در ساختمان می‌شوند.
• میزهای کانتر (Information tables):
میزهای کانتر یکی از ابزارهای تبلیغاتی برای معرفی محصول یا سمپلینگ هستند. این میزها می‌توانند در مراکز خرید و فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌ها قرار گیرند.
• وال بردها و تابلوهای دیواری (Wall Boards and Sign Walls):
وال بوردها بر روی دیوارهای ساختمان، با ابعاد مختلف نصب می‌شوند و می‌توانند توجه مخاطبان را به شکل‌های گوناگونی نظیر طراحی خاص جلب کنند و به زیبایی ساختمان نیز بیفزایند.
• استندها (Stands):
یکی از پرکاربردترین ابزارهای تبلیغاتی محیطی داخلی، استندهای تبلیغاتی هستند که در ابعاد و اشکال مختلف چاپ و ساخته می‌شوند. این استندها معمولا شامل اطلاعات برند و معرفی محصول می‌شوند و به علت قابلیت جا به جایی راحت آن‌ها، طرفداران بسیاری دارد.

  • برخی از رسانه‌های تبلیغاتی می‌توانند به هر دو صورت آنلاین و آفلاین ظاهر شوند و به معرفی برند، محصول و خدمت شرکت شما کمک کنند. در ادامه به چند مورد از آن‌ها اشاره کرده‌ایم و در پایان با معرفی بازاریابی چریکی، مکملی برای استفاده از هر نوع از رسانه‌ را مطرح کرده‌ایم.
    • هدایای تبلیغاتی(Advertising Gifts):
    هدایای تبلیغاتی نوعی ابزار و رسانه‌ست که برای اطلاع‌رسانی و تبلیغ کسب و کارها استفاده می‌شوند که باعث ایجاد یک رابطه بلندمدت و افزایش تعامل و وفاداری مشتریان می‌شود. هدایای تبلیغاتی می‌توانند پرهزینه و لوکس و یا کم‌هزینه و کوچک باشند و گزینه‌های متفاوت و متنوعی را شامل می‌شود.
    • اسپانسرینگ (Sponsorship-Sponsoring):
    اسپانسرینگ یک فعالیت کیفی برای برندهای بزرگی است که به دنبال افزایش دید مثبت مخاطبین به خود هستند. از اسپانسرینگ می‌توان در رویدادهای بزرگ و نمایشگاه‌ها استفاده کرد.
    اسپانسرینگ می‌‌تواند در رویدادهایی با موضوعات گوناگون انجام شود. مانند:
    o اسپانسرینگ ورزشی (چاپ نام برند روی لباس‌های ورزشی مانند بازیکنان فوتبال یا والیبال، برگزاری مسابقات، برگزاری جشن اعطای جام و مدال و…)
    o اسپانسرینگ در تلویزیون (حمایت از برنامه‌های پربیننده)
    o اسپانسرینگ سینمایی و پخش خانگی (قبل از شروع سریال یا فیلم و جانمایی محصول یا خدمت در آن‌ها)
    o اسپانسرینگ موسیقی و هنرهای نمایشی (درج لوگو روی جلد آلبوم‌ها یا پوسترها، برگزاری کنسرت یا حمایت از گروه‌های هنری و نمایشی)
    o اسپانسرینگ فرهنگی (ایجاد کمپین‌های فرهنگی یا حمایت از هنرمندان و فرهیختگان)
    برخی از مزایای اسپانسرینگ شامل موارد زیر است:
    o افزایش اعتبار و پرستیژ برند
    o افزایش فروش و استقابل مردمی از محصولات و خدمات
    o توسعه تصویر مثبت از برند
    o ایجاد ارتباط خاص و نزدیک با افراد ویژه و VIP

    • بازاریابی چریکی (Guerilla Advertising):
    تبلیغات چریکی با هدف افزایش اعتماد و اعتبار و با قابلیت ماندگاری بیشتر در ذهن و قابل انتشار و به اشتراک‌گذاری بودن، می‌توانند یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبلیغات آنلاین، آفلاین، محیطی و … هر برند و شرکتی باشند.
    این سبک از بازاریابی شامل انواع مختلفی از جمله موارد زیر است:
    o بازاریابی محیطی (Ambient marketing) مثل ساخت ماکت یا مجسمه از محصول و قرار دادن آن در سطح شهر
    o بازاریابی مردمی (Grassroots marketing) مثل ایجاد یک کمپین مردمی و ایجاد تعامل با مشتریان
    o بازاریابی ویروسی (Viral marketing) مثل تولید و انتشار محتوایی که پتانسیل اشتراک‌گذاری بالایی داشته باشد.
    o بازاریابی مخفیانه (Undercover Marketing)
    o بازاریابی حضوری (Presence marketing)
    o بازاریابی تجربی (Experiential Marketing)
    o بازاریابی دزدکی (Stealth Marketing)

کمتر

Service Process

پروسه انجام کار رسانه‌های تبلیغاتی

۱

Brief

بریف

۲

Contract

قرارداد

۳

Planning

برنامه‌ریزی

۴

Start

اجرا

۵

Evaluation

ارزیابی و گزارش

ابتدا برای دریافت مشاوره و پاسخ به سوالات شما، کافی‌ست با کانون تبلیغاتی کروشه تماس بگیرید. تیم مارکتینگ کروشه پس از هماهنگی‌های اولیه، فرم بریف را برای شما ارسال می‌کنند.
با تکمیل فرم بریف، اهداف تبلیغاتی کسب و کار شما مشخص و بعد تقویم اجرایی برای اجرای پروژه طراحی شده و با موافقت و تأیید شما، جلسه‌ای هماهنگ و قراردادی تنظیم می‌شود.
سپس اتاق فکری تشکیل و در آن بازار و جامعه هدف و سپس پیام تبلیغاتی و شعار کمپین تبلیغاتی برند شما
مشخص می‌شود. با تأیید نمایندگان برند و معین شدن تصمیمات نهایی، پروژه تبلیغاتی اجرا، ارزیابی و اهداف کمپین تبلیغاتی شما اندازه‌گیری خواهد شد.

تعرفه تبلیغات در رسانه‌های آنلاین و آفلاین و نحوه محاسبه قیمت خدمات به چه صورت است؟

با توجه به این که تبلیغات رسانه‌ای، بخش عظیمی از بودجه برند یا شرکت شما را به خود اختصاص می‌دهد، باید هوشمندانه عمل کنید تا بهترین نتیجه را در تبلیغات برندتان مشاهده کنید.
دقت کنید که هر نوع تبلیغ با توجه به نوع، میزان خدمات مورد نیاز، کیفیت رسانه، تعداد و مدت آن، تعرفه‌ای متفاوت دارد و با کمک یک مشاور تبلیغاتی می‌توانید این هزینه‌ها را با توجه به بودجه تبلیغات خود مدیریت کنید و همچنین بهترین نوع رسانه تبلیغاتی را انتخاب کنید تا هم به تمام خواسته‌های خود دست یابید و هم بازگشت سرمایه بسیار مناسبی داشته باشید.
نکته قابل توجه در بازار کرایه یا خرید رسانه‌های تبلیغاتی، وجود قیمت‌های متفاوت است. قیمت‌های پایین به معنی بهینه و مقرون به صرفه بودن آن نیست و ممکن با کیفیت پایین، دید مشتری‌ها را نسبت به خود خراب کنید. همچنین قیمت بالای کمیسیون برخی کانون های تبلیغاتی به معنی کیفیت بالای خروجی نیست و نباید هزینه‌ی بی‌مورد کنید.

محاسبه قیمت

Cost Calculation

OUR WORK

Keep on Knowing

به دانستن ادامه دهید

رسانه چیست؟

مارسل دانسی در تعریف رسانه نوشته است: « هر ابزار، روش یا وسیله‌ای که برای ارتباط به کار رود، رسانه است.»
هر چیزی می‌تواند رسانه باشد، فقط کافی‌ست پیامی را به مخاطبان خود در هر نقطه و هر مکان انتقال دهد.
رسانه سه مؤلفه اصلی دارد که شامل پیام یا محتوا، مخاطب یا گیرنده و بستر ارتباطی می‌شود. گاهی رسانه و ابزار رسانه‌ای با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شوند؛ تفاوت این دو در وجود پیام و مخاطب است. ممکن است شما ابزار رسانه‌ای که نقش بستر ارتباطی را دارد، داشته باشید، اما پیامی برای انتقال به مخاطبان نداشته باشید که در این صورت پیام یا محتوایی وجود ندارند.
انواع رسانه از منظر ابزار و بستر به سه دسته اصلی تقسیم می‌شود:
• رسانه‌های ادراک حسی (زمان و مکان)
• رسانه‌های شناختی (تصویر، زبان و خط، هنر و موسیقی)
• رسانه‌های فنی انتقالی (تلویزیون، رادیو، روزنامه و مجلات، اینترنت و…)

رسانه تبلیغاتی چیست؟

رسانه‌های تبلیغاتی، گروهی از رسانه‌ها هستند که با استفاده از آن‌ها تبلیغ و بازاریابی انجام می‌شود. هر ابزار و بستری که بتوان به کمک آن، پیام یک کسب و کار را به مخاطبان آن انتقال داد، یک رسانه تبلیغاتی است.

شرکت‌ها و کسب و کارهای بزرگ و کوچک می‌توانند با به کارگیری رسانه‌های تبلیغاتی، محصولات و خدمات یا نام تجاری (برند) خود را تبلیغ کنند یا پیام و شعار خود را به مشتریان و جامعه هدفشان برسانند یا آن‌ها را از این امور آگاه سازند.

تاریخچه رسانه‌های تبلیغاتی

اعلام تاریخ دقیق پدید آمدن رسانه امری ناممکن است. چرا که از زمانی که انسان وجود داشته است، پیامی هم وجود داشته و نیاز منتقل کردن پیام موجب به وجود آمدن رسانه‌ها شده است.

شاید اولین رسانه‌ها به هزاران سال پیش از میلاد و به زمان استفاده از کاغذ پاپیروس، سنگ‌نوشته‌ها و یا قبل‌تر بازگردد. با گذر زمان، پیام‌ها به اشکال گوناگونی انتقال یافتند و رسانه‌ها پیشرفته‌تر شدند. اما اصلی‌ترین موج شروع عصر جدیدی در رسانه‌ها و ابزار انتقال پیام، در قرن هجدهم و زمانی شکل گرفت که روزنامه‌ها وارد بازار شدند و با اخبار گوناگون از کسب و کارهای مختلف، موجب تبلیغ آن‌ها شدند. رفته رفته این تبلیغات شکلی منسجم‌تر به خود گرفت و به بخشی از بدنه اصلی روزنامه‌ها تبدیل شد و سپس تابلوها، پوسترها و تراکت‌های تبلیغاتی ابداع شدند.

پس از دو دهه و با اختراع رادیو، موسیقی و صدا وارد عرصه‌ی تبلیغات شدند و همان ابتدا با استقبال بی‌نظیری از سوی مردم مواجه شد.

سی سال بعد از اختراع رادیو و رسانه‌های تبلیغاتی صوتی، تلویزیون‌ها نیز به خانه‌ی مردم راه یافتند و این بار تصویر، صدا و موسیقی، همگی تبلیغاتی با شکل جدید را ایجاد کردند.

در این حین تبلیغات محیطی از تراکت و پوستر فراتر رفت و به سردر مغازه‌ها و فروشگاه‌ها رسید و در دهه ۸۰ میلادی پیشرفت و رقابت برای دیده شدن برندها، به اوج خود رسید.

دهه ۹۰ میلادی اما ورق را برای تبلیغات آفلاین برگرداند. اینترنت وارد زندگی انسان‌ها شد و رسانه‌های تبلیغاتی وارد فصل جدیدی از پیشرفت شدند و در محبوبیت از رسانه‌های تبلیغاتی قدیمی پیشی گرفتند.

رسانه‌های تبلیغاتی آنلاین یا آفلاین، کدام بهتر است؟

با توجه به انواع رسانه‌های تبلیغاتی که کمی قبل مفصل درباره آن‌ها گفتیم، شاید در انتخاب میان دو نوع اصلی رسانه‌های تبلیغاتی، یعنی آنلاین یا آفلاین، تردید داشته باشید. در ادامه به بررسی مزایای هر کدام از این رسانه‌ها پرداخته‌ایم تا شما بتوانید با علم بیشتری در این مسیر حرکت کنید و تصمیم بگیرید.

در نظر داشته باشید که دانستن این نکات به تنهایی برای اجرای یک کمپین تبلیغاتی کارآمد و مؤثر کافی نیست و حتما لازم است در این راه از مشاورین و متخصصین این حوزه مشاوره و کمک بخواهید.

  • مزایای رسانه‌های تبلیغاتی آفلاین:
  • توجه مخاطبان را می‌خرید.

درست است که تبلیغ در رسانه‌های آفلاین پرهزینه‌تر از رسانه‌های آنلاین است؛ اما به یاد داشته باشید که در رسانه‌های آفلاین، تمام تمرکز مخاطبان را در دست خواهید داشت. این در حالی است که تبلیغ در رسانه‌های آنلاین ممکن است به اندازه کافی جدی گرفته نشود.

  • ماندگاری بیشتری در ذهن دارند.

بسیاری از مخاطبین با تبلیغات چاپی و فیزیکی ارتباط بیشتری برقرار می‌کنند و ساده از کنار آن‌ها نمی‌گذرند؛ این درحالی است که بسیاری از تبلیغات آنلاین ممکن است مورد بی‌توجهی کاربران قرار گیرد.

  • رقبای کمتری در تولید و طراحی محتوا دارند.

یکی از معضلات دنیای دیجیتال تولید و انتشار میلیون‌ها محتوا در ثانیه است. یقینا تولید یک تبلیغ که در میان این حجم از محتوا دیده شود و برای کاربران جذاب باشد، کار سختی خواهد بود. اما تبلیغات آفلاینی نظیر بیلبوردها یا تراکت‌ها به صورت مشخص برای دیده شدن شما طراحی شده‌اند.

  • مزایای رسانه‌های تبلیغاتی آنلاین:
  • با هر میزان بودجه‌ای قابل انجام هستند.

رسانه‌های آنلاین و بازاریابی دیجیتالی، نسبت به رسانه‌های آفلاین مانند تبلیغات تلویزیونی یا بیلبوردها، بسیار کم‌هزینه‌تر هستند و همه‌ی کسب و کارها، چه بزرگ و چه کوچک، می‌توانند با توجه به بودجه تبلیغاتشان از رسانه‌های آنلاین برای تبلیغات خود استفاده کنند.

  • با بودجه کم، مخاطب بسیاری خواهید داشت.

یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از رسانه‌های آنلاین، مخاطبان بسیار زیاد آن‌هاست. اگر تبلیغ شما از نظر آن‌ها جذاب و مفید تلقی شود و امکان اشتراک‌گذاری برای آن فراهم باشد، کاربران و مخاطبان به صورت خودجوش شروع به تبلیغ شما می‌کنند.

  • تعامل و ارتباط عمیق‌تری با مشتریانتان ایجاد می‌کنند.

رسانه‌های آنلاین، محدودیت کمتری نسبت به رسانه‌های آفلاین دارند و این به معنی آن است که شما فرصت بهتر و قابل لمس‌تری برای جلب توجه مشتریان خود و تبدیل آن‌ها به مشتریان وفادار دارید.

  • قابل اندازه‌گیری و ارزیابی هستند.

امروزه ابزارهای گوناگونی برای ارزیابی و آنالیز تبلیغات آنلاین شما وجود دارد. فعالین عرصه تبلیغات آنلاین با داشتن اطلاعات به‌روز و کافی در این زمینه‌، می‌توانند به بهترین شکل ممکن این کار را برای شما انجام دهند.

  • استفاده از رسانه‌های آفلاین و آنلاین به طور هم‌زمان

لازم نیست خود را در دنیای تبلیغات محدود کنید. با یک برنامه‌ریزی صحیح و یک استراتژی هدفمند شما می‌توانید از هر دو نوع رسانه استفاده کنید و از مزایای هر کدام به صورت هم‌زمات و در یک راستا بهره ببرید.

کدام رسانه‌ی تبلیغاتی را انتخاب کنید؟

با آگاهی از انواع رسانه‌های تبلیغاتی و مزایای هرکدام، شاید انتخاب رسانه‌ای که پاسخ‌گوی نیازهای شما باشد، مشکل به نظر برسد. اما با آشنایی با رویکردهای انواع رسانه، سنجه‌های انتخاب رسانه‌ی مناسب و نحوه‌ی انتخاب آن و همچنین کمک گرفتن از یک کانون تبلیغاتی خوب، مسیر را برای شما هموار خواهد کرد.

رویکردهای تبلیغ در رسانه:

  • رویکرد تمرکز بر رسانه

اگر اولین بار است که درحال تبلیغ برند خود هستید یا از رسانه‌ی انتخاب شده مطمئن نیستید یا حتی به دنبال امتحان رسانه‌های دیگر هستید، از این رویکرد کمک بگیرید. در این روش شرکت یا برند شما باید تمام بودجه و تمرکز خود را روی چند رسانه محدود کند تا پروژه به مرحله ارزیابی برسد. سپس با بررسی نتایج به دست آمده می‌توانید رسانه‌های برپازده‌تر را انتخاب و باز هم متمرکزتر عمل کنید.

  • رویکرد پراکندگی در رسانه

اگر بودجه شما به اندازه کافی است و به دنبال دیده شدن در هر رسانه هستید، رویکرد پراکندگی را انتخاب کنید. این روش بدون محدود کردن کمپین تبلیغاتی یا رسانه‌های موجود، این امکان را برای شما فراهم می‌کند بیشتر دیده شوید.

سنجه‌های انتخاب رسانه‌های مناسب:

فاکتورها یا سنجه‌های اصلی که باید هنگام انتخاب رسانه‌ی مناسب کسب و کارتان در نظر بگیرید، شامل موارد زیر است:

  • بودجه تبلیغات برند

طراحی و اجرای تبلیغات با هر رسانه‌، هزینه‌بر است. یکی از معیارهای مهم برای انتخاب رسانه‌‌ی مناسب برای تبلیغ یک برند، بودجه اختصاص یافته برای تبلیغات است. با محاسبه بودجه برند و سپس هزینه‌های تبلیغات در رسانه‌های مختلف و نرخ بازگشت سرمایه می‌توانید به دنبال رسانه‌ی تبلیغاتی ایده‌آل خود بگردید.

  • شناخت جامعه هدف و رسانه مناسب آن

بازار و جامعه هدف هر برند، بستگی به جنس، سن و تعداد (پرسونا) مشتریان آن دارد و بسیار مهم است که آگاهی نسبت به این موضوعات سراغ رسانه‌ای بروید که میان آن قشر محبوب و مورد استفاده است.

  • مدت زمان کمپین تبلیغاتی و تعداد انتشار تبلیغ

هر رسانه زمان و تعداد مشخصی برای اجرای تبلیغات دارد. قبل از انجام پروژه باید بررسی کنید که رسانه‌ی مورد نظر با برنامه‌ریزی و استراتژی شما هماهنگ است یا خیر.

  • بررسی ویژگی‌ها با توجه به استراتژی تبلیغات

هدف شما از انجام تبلیغ برند خود چیست؟ آیا می‌خواهید محصول یا خدمتی جدید را معرفی کنید یا قصد ماندن در میدان رقابت را دارید؟ آیا به دنبال ایجاد نیاز در بازار هستید یا قصد افزایش آگاهی از برند دارید؟ نتایج مورد انتظارتان پس از اجرای تبلیغ چیست؟ این‌ها نمونه‌هایی از سوالاتی است که با داشتن استراتژی تبلیغات می‌‌توانید به آن‌ها پاسخ دهید و مطابق آن، رسانه مناسب را انتخاب کنید.

ادامه مطلب

KOROSHEH

Advertising Agency

Frequently Asked Questions

سوالات پرتکرار

رسانه‌های تبلیغاتی، گروهی از رسانه‌ها هستند که با استفاده از آن‌ها تبلیغ و بازاریابی انجام می‌شود. هر ابزار و بستری که بتوان به کمک آن، پیام یک کسب و کار را به مخاطبان آن انتقال داد، یک رسانه تبلیغاتی است.

وجود یک تیم رسانه تبلیغاتی به شرکت شما کمک می‌کند تا با توجه به نوع کسب و کار، مخاطب برند (سن، جنسیت و تعداد)، بودجه تبلیغات، زمان تبلیغات (بلند مدت، میان مدت یا کوتاه مدت)، اهداف شرکت و اهداف تبلیغاتی آن، بهترین نوع رسانه تبلیغاتی را انتخاب و کمپین تبلیغاتی خود را اجرا کنید.

انواع رسانه می‌تواند شامل رسانه‌های آنلاین، رسانه‌های آفلاین، رسانه‌های جمعی، رسانه‌های محیطی خارجی و‌ داخلی، رسانه‌های چاپی و‌ دیجیتالی و‌ رسانه‌های ترکیبی و‌ تعاملی باشد.

استفاده از رسانه‌های تبلیغاتی به کسب و کارها این امکان را می‌دهد تا ارتباط بین خود و مشتریان را فراهم کنند و به آن‌ها دستیابی داشته باشند و ارتباطی موثر با آن‌ها برقرار کنند و در نتیجه سهم بازار خود را افزایش دهند.

آژانس تبلیغاتی کروشه با گردآوری تیمی متخصص و با تجربه در ارائه خدمات مشاوره و اجرای رسانه‌های تبلیغاتی مناسب در راستای استراتژی‌های ارتباطات بازاریابی (آگاهی از برند یا یادآوردی برند، فروش و بازاریابی، روابط عمومی و اطلاع‌رسانی) و همچنین ارائه خدمات باکیفیت اعم از چاپ و طراحی و همچنین مانیتورینگ برای کسب و کار شما یکی از مناسب‌ترین گزینه‌ها برای همکاری است.

هر نوع تبلیغ با توجه به نوع، میزان خدمات مورد نیاز، کیفیت رسانه، تعداد و مدت آن، تعرفه‌ای متفاوت دارد و با کمک یک مشاور تبلیغاتی می‌توانید این هزینه‌ها را با توجه به بودجه تبلیغات خود مدیریت کنید و بهترین نوع رسانه تبلیغاتی را انتخاب کنید تا هم به تمام خواسته‌های خود دست یابید و هم بازگشت سرمایه مناسبی داشته باشید.

Contact Us

.

ما از کوکی ها برای بهبود تجربه مرور شما و ارائه محتوا و تبلیغات شخصی سازی شده استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از وب سایت ما، با استفاده از کوکی ها مطابق با خط مشی کوکی ما موافقت می کنید.