مشاوره تبلیغاتی و روابط عمومی

Advertising & PR

[ ترکیب برنده ! ]

با افزایش و رشد محبوبیت و استفاده از تکنولوژی و فضای مجازی، سرعت ارتباطات و تعاملات فردی و سازمانی بسیار بالا رفته است و این امر موجب تغییر تعریف روابط عمومی و تبلیغات شده است.
در گذشته روابط عمومی سازمانی، تا حدی یک طرفه و تنها از سوی سازمان، شرکت و برند به مخاطبان و به اشکال سنتی انجام می‌شد. امروزه، در عصر اینترنت و ابزار دیجیتال، روابط عمومی نوین پدید آمده است که دنیایی متفاوت از روابط عمومی سنتی دارد. به شکلی که در این نوع از روابط عمومی، تعامل و ارتباطی دو سویه میان سازمان و مخاطب ایجاد شده است و پاسخگویی سریع به مسائل، بخشی جدایی ناپذیر از آن تبدیل شده است.
تبلیغات نیز با ورود به عرصه دیجیتال، رنگ و بویی تازه به خود گرفته است و حتی تبلیغات آفلاین را نیز تحت تأثیر خود قرار داده است و امروزه نه تنها رقابت برندها در سوددهی و فروش بیشتر، بلکه در تبلیغات و دیده شدن و تأثیر بر مخاطبین است.
در دنیای امروز که به جرات می‌توان گفت که ارتباطات حرف اول را می‌زند، استفاده از دو بازوی تبلیغات و روابط عمومی بصورت هم‌زمان، به برقراری ارتباط مؤثر، خدمات برندینگ، همراه‌سازی و گسترش شبکه ارتباطات و افزایش آگاهی از آن منجر می‌شود که هرکدام ابزار و انواع خاص خود را دارد. برند شما با داشتن تیم و همراهی مناسب و متخصص در این زمینه می‌تواند یک ترکیب برنده از تبلیغات و روابط عمومی ایجاد و از آن بهره‌مند شود.

چرا داشتن مشاور تبلیغاتی در کنار تیم روابط عمومی و تبلیغات مهم است؟

فروش و سوددهی بالا و عرض اندام در میان رقبا در گرو تعاملات سازنده و موثر مابین برند و مخاطبین یا ذینفعان خود است و این زمانی محقق می‌شود که هر دو ستون اصلی ارتباطی آن پابرجا باشد. لازم به ذکر است که در گذشته سازمان‌ها یا برندها تمرکز خود را فقط بر روی یکی از حوزه‌ها می‌گذاشتند و تازه آن هم کاملا سنتی ولی با رویکرد نوین و سرعت تکنولوژی و تغییر رفتار مصرف‌کننده یا مخاطبین باید از هر دو استفاده شود اما به تناسب نوع کسب و کار و اهداف آن، نحوه اجرا و میزان استفاده از تبلیغات و روابط عمومی نیز متفاوت است.
برنامه‌ها یا اقدامات در روابط عمومی سنتی، مانند برگزاری کنفرانس وچاپ بولتن و…، دیگر پاسخگوی نیازهای بازار موجود نیست و با رشد رسانه‌های تبلیغاتی و ارتباطی، تبلیغات ساده تنها اتلاف سرمایه و هزینه است. مهم است که بتوانید با به کارگیری ابزارهای لازم و هم‍‌سان‌سازی روابط عمومی و تبلیغات از نظر استراتژی و اهداف، به اهداف برند به ساده‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین صورت ممکن دست یابید و این امر تنها به کمک یک تیم مجرب در این حوزه امکان‌پذیر است.
به یاد داشته باشید که ۲۰% از کسب و کارهای کوچک در سال اول، ۳۳% آن‌ها در سال دوم و ۵۰% آن‌ها تا سال پنجم شکست می‌خورند و پس از شکست به ضرورت حضور یک مشاور تبلیغات و روابط عمومی پی می‌برند؛ در حالی که اگر از همان ابتدا با استراتژی مناسب پیش می‌رفتند، این درصدها تک رقمی می‌شدند.
کانون تبلیغاتی کروشه طی ۱۰ سال تجربه‌ای که از همکاری با کسب و کارهای گوناگون به دست آورده است، می‌داند که روابط برند و چگونه دیده شدن آن در نگاه مشتری، کاری جدی و تخصصی است و بنابراین با ارائه انواع خدماتی نظیر طراحی استراتژی روابط عمومی نوین، مارکام (ارتباطات و بازاریابی)، مشاوره و مدیریت تبلیغات برند، با افتخار آماده همکاری با شماست.

چرا باید کمپین تبلیغاتی خود را به کروشه بسپارید؟

نگاه کانون تبلیغاتی کروشه به روابط عمومی و تبلیغات، نگاهی مدرن و غیر سنتی است که طی تجربه‌ای چندین ساله در اثر حضور در این عرصه به دست آمده است. فرایند مشاوره تبلیغات و روابط عمومی امری تخصصی و ریسک‌ناپذیر است و نیازمند دانش کافی در انواع تکنیک‌ها و استراتژی‌ها و وجود و تسلط بر ابزارهای آن است.
مشاوره روابط عمومی و تبلیغات برند، فرایندی جدی است که نیاز به ترکیب‌بندی مجزا برای هر مدل از کسب و کار دارد. برای مثال گاهی نیاز است بنا بر نوع کسب و کار، روابط عمومی بیشتر و تبلیغات کمتر یا برعکس انجام شود؛ به همین خاطر تبلیغات و استراتژی‌‌های نوین بازاریابی نظیر مارکام (ارتباطات و بازاریابی)، میان کسب و کارهای بزرگ و کوچک محبوبیت پیدا کرده است و شانس موفقیتشان حتمی است.
متمرکزسازی این ترکیب و ایجاد تعادل سازگار با حیطه با توجه بر جامعه هدف و اهداف برند، نیازمند تیم مشاوره‌ای مجرب است. کانون تبلیغاتی کروشه در هر مرحله از فرایند از ایده تا اجرا و ارزیابی پس از اجرا و اصلاح استراتژی در صورت لزوم، شما را همراهی می‌کند.

OUR

SERVICES

خدمات مشاوره تبلیغاتی و روابط عمومی شامل چه چیزهایی می‌شود؟

خدمات مشاوره تبلیغاتی و روابط عمومی تیم کانون تبلیغاتی کروشه با توجه به نوع کسب و کار و اهداف برند و درخواست شما متغیر است.
با ما همراه باشید تا با کسب اطلاعات از انواع رسانه‌های تبلیغاتی، بتوانید بهترین تصمیم را برای برگزیدن تبلیغات مورد نیاز شرکت یا برند خود بگیرید.

پروسه سفارش و انتخاب تیم مشاوره تبلیغات و روابط عمومی

Content Strategy​
استراتژی محتوا​
Web&App​
وبسایت و اپلیکیشن​
Social Media​
شبکه‌های اجتماعی​
Start​
شروع پروژه​
Evaluation ​
ارزیابی و گزارش​

با دانستن مطالب فوق، اگر به دنبال دریافت مشاوره در تبلیغات و روابط عمومی هستید، می‌توانید با کروشه تماس بگیرید. تیم مارکتینگ کانون تبلیغاتی کروشه، اطلاعات شما را دریافت و صورت مسئله و نوع درخواست شما را ثبت می‌کند. سپس با بررسی نوع درخواست شما، خدمات قابل ارائه به شما ارسال و سپس جلسه‌ای برای مذاکره تنظیم می‌شود.
پس از مشخص شدن برنامه جلسات با تیم مشاوره تبلیغاتی، در صورت تأیید شما، وارد فاز اجرایی و برگزاری جلسات می‌شویم و در پی آن، گزارشات مطابق موارد انجام شده و نیازهای آینده برند برای شما ارسال می‌شود.

تعرفه مشاوره تبلیغات و روابط عمومی و نحوه قیمت‌گذاری خدمات به چه صورت است؟

تعرفه در حوزه مشاوره تبلیغات و وابط عمومی، به سنجه‌های متفاوتی نظیر تجربه مشاور، کیفیت مشاوره، نوع کسب و کار، اقدامات مورد نظر، تیم روابط عمومی برند، اهداف و امکانات قابل دسترس، چند زبانه بودن، نوع استراتژی و نحوه تعامل، زمان انجام پروژه و همچنین ساعات مدیریت و هدایت اقدامات بستگی دارد.
تیم مشاوره تبلیغاتی و روابط عمومی کروشه مفتخر است تا با بهترین قیمت‌گذاری در هر خدمت، با کیفیت‌ترین خدمات را به شما ارائه دهد.

محاسبه قیمت

Cost Calculation

نمونه‌کارها

طراحی لوگو چایی رایتون
طراحی لوگو رایتون
طراحی لوگو حجره
طراحی لوگو حجره
BigBang
لوگو موشن بیگ بنگ
Keep on Knowing

به دانستن ادامه دهید

روابط عمومی چیست؟

روابط عمومی (Public Relations)، یکی از پایه‌های اصلی هر کسب و کار است؛ چرا که هر کسب و کاری، چه کوچک و چه بزرگ، نیاز به تعامل و برقراری ارتباط با مشتریان خود دارد. همچنین بسیاری از استراتژی‌های بازاریابی روی روابط عمومی به صورت بلند مدت هدف‌گذاری می‌کنند؛ زیرا روابط عمومی در حقیقیت راه ورود به قلب و ذهن مخاطبین و عامل ایجاد تعامل دو سویه و جلب اعتماد مشتری است.
روابط عمومی ۴ رکن اصلی دارد:
۱- برنامه‌ریزی
۲- تحقیق
۳- برقراری ارتباط دوسویه میان مخاطبان و سازمان
۴- گفتگو با مخاطب برای رسیدن به درک متقابل
ادوارد برنیز، یکی از بنیان‌گذاران رشته روابط عمومی در تعریف آن گفته است:
«روابط عمومی از اطلاعاتی که به مردم داده می‌شود، تلاش‌های ترغیب‌کننده به منظور تغییر گرایش‌ها و رفتار مردم و کوشش در یکپارچه ساختن نگرش‌ها و اقدامات یک مؤسسه یا شرکت با مخاطبان خود و برعکس آن است.»
انجمن روابط عمومی آمریکا (PRSA) اینگونه روابط عمومی را معرفی کرده است:
«روابط عمومی یک ارتباط استراتژیک است که طی آن روابط مفیدی میان سازمان و مخاطبانش ایجاد می‌شود.»

تاریخچه روابط عمومی

عبارت روابط عمومی با معنی و مفهومی که امروز دارد، اولین بار در سال ۱۸۹۷ در یک سالنامه مربوط به مؤسسه راه آهن آمریکا مطرح شد. با گسترده شدن این باور که اذهان عمومی تأثیرگذارترین نکته در پیشرفت کسب و کارهاست، این عبارت میان مؤسسات و سازمان‌ها جا افتاد و در سال‌های ۱۹۰۰ میلادی روابط عمومی در کسب و کار و صنعت‌های بزرگ به رسمیت شناخته شد.
به این صورت در ۱۴ سال در آمریکا، روزنامه‌ها و خبرنگاران در تکاپوی افشای فساد مقامات دولتی بودند و کسب و کارها تلاش می‌کردند در روزنامه‌ها به بهترین شیوه خود را به نمایش بگذارند. در ۴ سال بعدی در جنگ جهانی اول، آمریکا و دیگر کشورهای قدرتمند از طریق تکنیک‌های روابط عمومی سعی داشتند اهداف و نیت خود را به مردم القا کنند.
در دهه بعدی با توجه به مشخص شدن تأثیرات روابط عمومی در رسانه‌ها بر مردم، صنایع مختلف تلاش می‌کردند با ارائه مطالب بسیار سعی داشتند افکار عمومی را به سمت خود بکشانند.
در سال ۱۹۵۵ با فراگیر شدن حوزه روابط عمومی، انجمن جهانی روابط عمومی تشکیل شد که هدفش برقراری ارتباط تمام علاقه‌مندان و فعالان روابط عمومی و نمایش اهمیت جایگاه روابط عمومی در کسب و کارها و تجارت بود.
تلاش‌ها و فعالیت‌هایی که این انجمن طی ۶۸ سال انجام داده است باعث مشخص شدن اهمیت و حیاتی بودن روابط عمومی برای هر رشته و هر کسب و کار شده است و به این ترتیب روابط عمومی به شکل سنتی و نوین، شکل و جان گرفته است.

انواع روابط عمومی

روابط عمومی از نظر کارکرد و تاریخچه به دو دسته روابط عمومی سنتی و روابط عمومی مدرن (نوین) تقسیم می‌شود. روابط عمومی نوین هر آتچه که با تکتولوژی و عصر دیجیتال سر و کار دارد است و روابط عمومی سنتی برخلاف آن و یه صورت کاملا آفلاین آنجام می‌شود.
روابط عمومی نوین با به کارگیری رویکردها و اصول گوناگون و ترکیبی که با تبلیغات می‌سازد، می‌تواند انواع مختلفی داشته باشد که در قالب دسته‌بندی نمی‌گنجد؛ اما انواع روابط عمومی نوین با منظر مراحل تغییر از شیوه سنتی به مدرن به اشکال زیر است:
• روابط عمومی الکترونیک (EPR: Electronic Public Relations):
در این مدل، استراتژی سنتی با استفاده از تکنولوژی الکترونیکی برای سهولت و سرعت‌بخشیدن به روند ترکیب شده است. زمانی که متون منتشر شده سازمان به شکل PDF نیز در محیط عمومی سازمان قرار می‌گیرد، از روابط عمومی الکترونیک بهره گرفته شده است.
• روابط عمومی دیجیتال (DPR: Digital Public Relations):
طی این مرحله از روابط عمومی سازمان، محتوا و متونی که قبلا به شکل PDF وجود داشت، حالا به شکل HTML و با قابلیت کپی شدن و جستجو درمی‌آید.
تعامل در روابط عمومی دیجیتال و الکترونیک همچنان به صورت یک طرفه و استراتژی آن هنوز سنتی است و تنها ابزار استفاده با تکنولوژی همراه شده است.
• روابط عمومی آنلاین (OPR: Online Public Relations):
در این مرحله روابط عمومی به شکل حرفه‌ای و مجزا وارد بستر وب می‌شود و طی آن اخبار و خبریابی‌ها در این فضا انجام می‌شود. طی روابط عمومی آنلاین خدمات برند و ارتباط آن با مشتریان آن شبانه روزی و از فضای محدود آفلاین خارج می‌شود.
این مرحله و نوع روابط عمومی تمام بخش‌های روابط عمومی سنتی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و نه تنها موجب قرار گرفتن هرچیز مرتبط در وب می‌شود (مانند نشریات، اخبار، جلسات و ایونت‌های حضوری به صورت لایو یا ضبط شده و مصاحبه‌ها) بلکه سبب می‌شود واحد روابط عمومی به هر چیز مرتبط با برندی که در فضای آنلاین تولید شده است، واکنش نشان دهد.
• روابط عمومی سایبری (CPR: Cyber Public Relation):
زمانی که برند بتواند ارائه خدمات یا فروش محصولات خود را بدون نیاز به حضور مشتری یا مخاطب انجام دهد، وارد مرحله ایجاد روابط عمومی سایبری شده است.
بهره‌گیری مناسب از تازه‌ترین تکنولوژی‌های اطلاع‌رسانی مانند استفاده از پادکست‌ها (podcasting)، خبرخوان (RSS)، ویکی پدیا (Wikipedia)، سرچ کردن (Searching)، مانیتورینگ/نظارت بر عملکرد (monitoring)، خبرنامه‌های الکترونیکی (Newsletter) ، گروه‌های ایمیلی (Mail Groups) و… از روندهای روابط عمومی سایبری در فضای آنلاین است.

تبلیغات چیست؟

تبلیغات روش‌هایی در قالب یک مجموعه هستند که به شکلی هوشمند، اطلاعاتی را با هدف ترغیب مخاطبان برای آشنایی با برند یا خرید خدمات یا محصولات یا حتی برای اهداف سیاسی، فرهنگی، علمی و… به مخاطبین انتقال می‌دهند و در قبال آن‌ها باید هزینه‌ای پرداخت شود.
پیام تبلیغاتی از طریق رسانه‌های تبلیغاتی مختلف به مخاطب ‌می‌رسد و طی کمپین‌های تبلیغاتی در هر بستری به اجرا در می‌آیند.
با توجه به رقابت شدید در این حوزه برای جلب توجه مشتری، تبلیغات به تخصصی حیاتی در دنیای کسب و کارهای بزرگ و کوچک تبدیل شده است. به همین منظور کانون‌های تبلیغاتی با گردآوری تیمی مجرب و متخصص در هر عرصه، در تلاشند تا با طراحی استراتژی‌های کاربردی و پربازده، با انواع برندها همکاری کنند.
کانون تبلیغاتی کروشه با تخصص در برنامه‌ریزی تبلیغاتی، تعیین بودجه تبلیغاتی، اجرای کمپین‌های تبلیغاتی و هر خدمتی که در این راستا انجام می‌شود، مفتخر است تا همراه شما باشد.

تاریخچه تبلیغات

از همان زمانی که اجناسی برای داد و ستد و فروش وجود داشت، تبلیغات نیز وجود داشته است؛ هرچند در گذشته‌های بسیار دور جمعیت و مخاطبان عده بسیار کمی بودند، اما رقابت در داد و ستد و فروش، امری طبیعی است.
تبلیغات قبل از به وجود آمدن صنعت چاپ به شکلی‌هایی نظیر ایجاد علائم تجاری خاص و مختص هر استاد یا صاحب کسب و کار، نوشته‌‌ها و نقاشی‌های روی دیوارها یا سنگ و چوب و استفاده از جارچی‌ها، انجام می‌شد.
با پدید آمدن صنعت چاپ، اولین آگهی به زبان انگلیسی در سال ۱۴۷۸ چاپ شد. در آن سال ویلیام کاکستون، با چاپ و پخش آگهی، سعی داشت مردم را به خرید کتابی درباره قوانین مذهبی ترغیب کند.
سپس در اواسط قرن هفدهم، روزنامه روی کار آمد و تبلیغات را متحول کرد. آگهی‌های چاپ شده معمولا برای اطلاع‌رسانی قشر باسواد هر جامعه بودند که قدرت خرید بیشتری نیز داشتند. رفته رفته این آگهی‌ها جنبه‌های دیگری نیز به خود گرفتند؛ رقابتی‌تر و حاوی اطلاع دقیق‌تری از فروشنده و محصول شدند.
آژانس‌های تبلیغاتی نیز با هدف ایجاد تمایز و بهتر کردن عملکرد تبلیغات، از قزن نوزدهم به شکل‌های گوناگونی تأسیس شدند. در نتیجه اولین خدمت آژانس‌های تبلیغاتی را می‌توان تبلیغات چاپی (طراحی علائم و نوشته‌ها، انتخاب حروف و فونت و…) دانست.
تحول بزرگتر تبلیغات زمانی اتفاق افتاد که دستگاه‌های رادیویی و تلویزیون‌ها اختراع شدند و تبلیغات در آن‌ها رواح یافت. ( در بخش تاریخچه رسانه‌های تبلیغاتی به صورت کامل به آن اشاره کرده‌ایم.)
پیام تبلیغاتی از طریق رسانه‌های تبلیغاتی مختلف به مخاطب ‌می‌رسد و طی کمپین‌های تبلیغاتی در هر بستری به اجرا در می‌آیند.
با توجه به رقابت شدید در این حوزه برای جلب توجه مشتری، تبلیغات به تخصصی حیاتی در دنیای کسب و کارهای بزرگ و کوچک تبدیل شده است. به همین منظور کانون‌های تبلیغاتی با گردآوری تیمی مجرب و متخصص در هر عرصه، در تلاشند تا با طراحی استراتژی‌های کاربردی و پربازده، با انواع برندها همکاری کنند.
کانون تبلیغاتی کروشه با تخصص در برنامه‌ریزی تبلیغاتی، تعیین بودجه تبلیغاتی، اجرای کمپین‌های تبلیغاتی و هر خدمتی که در این راستا انجام می‌شود، مفتخر است تا همراه شما باشد.

فواید و مزایای روابط عمومی نوین

• سنجش فعالیت‌ها و تأثیرگذاری:
یکی از بزرگترین تفاوت‌های روابط عمومی نوین و سنتی، قابل اندازه‌گیری بودن هر یک از عناصر آن است. اندازه‌گیری و تحلیل داده‌ها و اقدامات به شما این امکان را می‌دهد تا با با کمترین خطا پیش بروید و بتوانید استراتژی‌های خود را بهبود ببخشید.
بستر دیجیتال با ابزارهای گوناگون به شما فرصت می‌دهد تا قبل و بعد از هر قدم که در راستای ایجاد روابط عمومی و بازاریابی انجام می‌دهید تأثیر آن و رضایت مشتری و دیگر فاکتورهایی مانند درک مخاطب و رفتارش، بهترین زمان انتشار محتوا، محتوای مورد پسند مخاطب و… را بسنجید.
• ایجاد رابطه‌ی نزدیک‌ با مشتری:
با توجه به تغییراتی که میان رابطه برندها و مشتریانشان در نوع تعامل و انتظاراتشان رخ داده است، دیگر روندهای سنتی برای روابط عمومی پاسخگو نیستند. تعامل دو طرفه و نزدیک یک فرصت عالی برای انجام اقدامات خلاقانه است تا مشتریشان را به خود نزدیک‌تر کنند و موجب وفاداری آن‌ها شوند.
امروزه انتظاراتی که مخاطبان از برندهای مختلف دارند، بسیار متفاوت است و هر برند باید با ایجاد فضای مناسب به این انتظارات رسیدگی کند.
• ارائه هدفمند و هدایت‌شده پیام‌ها و تبلیغات
انتشار پیام‌ها بدون هدف و بدون زمان‌بندی ممکن است باعث تبلیغات و اثر منفی روی نام برند شما داشته باشد. در حال حاضر با وجود ابزار گوناگون و استراتژی‌های مناسب می‌توان تمام عناصر در اطلاعات و پیام را کنترل کرد و بعد به مخاطب رساند.
• گسترده‌سازی دامنه فعالیت‌ها و کارکرد‌های واحد روابط عمومی
روابط عمومی نوین کارکردی بسیار وسیع‌تر از روابط عمومی سنتی دارد. بررسی اطلاعات در فضای مجازی، انتخاب و گزینش محتواهای تولید شده و زمان‌یندی انتشار محتوا و ارزیابی و آمارگیری از آن تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های امروزی تیم روابط عمومی یک برند یا سازمان هستند.

آسیب شناسی روابط عمومی و تبلیغات در ایران

دکترفرزاد مقدم، دارای دکترای تبلیغات و روابط عمومی، مدرس دوره‌های بازاریابی، تبلیغات و مهندسی فروش در گردشگری در پاسخ به سؤال «روابط عمومی و تبلیغات در ایران را از دید آسیب‌شناسی چگونه می‌بنید؟» گفته‌اند:
« در ایران متاسفانه تبلیغات و روابط‌ عمومی هر کدام به یک شکلی اجرا شده‌اند و هیچکدام در جایگاه خودشان نیستند. واقعیت این است که در این میان، روابط عمومی باز مظلوم‌تر از تبلیغات است. چون هنوز زمان زیادی نگذشته است که روابط عمومی‌ها جلوی درب ورودی شرکت‌ها و کارخانه‌ها بودند و کیوسک جلوی درب ورود و خروج خودروها را به روابط عمومی اختصاص می‌دادند. هنوز هم جاهایی را می‌بینم که جایگاه روابط عمومی همین است و کار آن به چسبانیدن پلاکاردهای تبریک و تسلیت محدود می‌شود. تبلیغات از سویی دیگر مظلوم است؛ به دلیل حضور افرادی که تخصص ندارند و از روی روابط وارد این فضا شده‌اند. همین چند وقت پیش که قرار بود برای بانکی کمپین بنویسیم، مسؤول تبلیغات آن بانک می‌گفت: «اولین هفته‌ است که من در دنیای تبلیغات کار می‌کنم و تا هفته‌ی گذشته سر ساختمان بودم و کارم ساخت و ساز ساختمان بوده است.» شما توجه کنید، جایگاه مدیر تبلیغات یک بانک که تازه خصوصی هم هست، چگونه است! دومین مشکل که باز در ایران شایع است، فقدان و نبود برنامه‌ریزی کمپین است. یعنی کارها موردی انجام می‌شود و از این رو شرکت‌ها در طول زندگی‌کاری ضررهای بسیاری را متحمل می‌شوند. به نظرم باید در این‌باره یک کار عمومی انجام شود و به همه آگاهی‌رسانی شود. تبلیغات زمانی پاسخ مثبت می‌دهد که اگر یک تیزر پخش می‌شود، برپایه‌ی برنامه کارهای دیگر مانند روابط عمومی، بازاریابی مستقیم و.. هم در کنار آن انجام شود و مسائل دیگر بازاریابی همچون قیمت‌گذاری درست، توزیع درست و… همه در دل کمپین دیده شوند وگرنه تبلیغ تنها راهگشا نیست، استراتژی کلی ارتباط است که می‌تواند ما را موفق کند. روابط عمومی هم همین‌طور به کمپین نیاز دارد. در ایران برای آن کمپین نمی‌نویسند و موردی کار انجام می‌دهند، مثل اینکه نشستی برگزار می‌کنند، گزارش آن در روزنامه چاپ می‌شود و تمام می‌شود.»
دکترمحمد بلوریان تهرانی، عضوهیات علمی دانشکده صداوسیما، مولف کتاب‌های متعدد در حوزه بازاریابی و تبلیغات و پژوهشگر موسسه پژوهش‌ها و مطالعات بازاریابی در پاسخ به این سؤال گفته است:
مسئله این است ‌که روابط عمومی‌های ما در سازمان‌ها عمدتا زیرمجموعه اداری هستند و در واقع توجیه‌گر عملیات مدیران شده‌اند. یعنی روابط ‌عمومی ما تحلیل‌گر نیست، توجیه‌گر است. روابط عمومی در سازمان‌های بزرگ دنیا مشاور مدیرعامل و دیده‌بان سازمان است. جایگاه روابط‌ عمومی در ساختار سازمانی در ستاد تخصصی مدیرعامل است. در این سازمان‌ها مدیرعامل یک ستاد تخصصی دارد که ۳ بخش را دربرمی‌گیرد: نخست روابط عمومی، دوم مشاوران و سوم حساب‌رسی داخلی است و این‌ها به هیچکس به جز مدیرعامل پاسخ نمی‌دهند. جایگاه روابط عمومی در دنیا این است. حال شما بگویید در کدامیک از سازمان‌های ما روابط عمومی چنین جایگاهی دارد؟ روابط عمومی در سازمان‌های ما چرخ پنجم است. هر آدمی که مغضوب واقع‌شده، با مدیر درگیر شده و در اختیار کارگزینی است به روابط عمومی اضافه می‌شود!»

ادامه مطلب

Frequently Asked Questions

سوالات پرتکرار

ادوارد برنیز، یکی از بنیان‌گذاران رشته روابط عمومی در تعریف آن گفته است: «روابط عمومی از اطلاعاتی که به مردم داده می‌شود، تلاش‌های ترغیب‌کننده به منظور تغییر گرایش‌ها و رفتار مردم و کوشش در یکپارچه ساختن نگرش‌ها و اقدامات یک مؤسسه یا شرکت با مخاطبان خود و برعکس آن است.»

استراتژی‌های امروزی روابط عمومی با به کارگیری ابزارهای لازم و هم‍‌سان‌سازی روابط عمومی و تبلیغات از نظر استراتژی و آرمان‌ها، به اهداف برند به ساده‌ترین و مقرون به صرفه‌ترین صورت ممکن دست یابید.

خدمات روابط عمومی و‌ تبلیغات کانون تبلیغاتی کروشه شامل انواع خدمات مشاوره تبلیغات، انواع مشاوره رپابط عمومی نوین و انواع مشاوره و طراحی استراتژی برای بازاریابی روابط عمومی می‌شود.

بازاریابی روابط عمومی (MPR: Marketing Public Relations)، به کارگیری دو عنصر مهم در کسب و کار، یعنی روابط عمومی و تبلیغات است و به منظور آگاهی از برند و تعامل و واکنش مثبت نسبت به محصولات و خدمات کسب و کار در مقابل مخاطبین است.

اگر به دنبال دریافت مشاوره در تبلیغات و روابط عمومی هستید، می‌توانید با آزانس تبلیغاتی کروشه تماس بگیرید تا تیم مارکتینگ ما اطلاعات لازم را با شما به اشتراک گذارند و به سوالاتتان پاسخ دهند.

تعرفه مشاوره تبلیغات و وابط عمومی به سنجه‌های متفاوتی نظیر تجربه مشاور، کیفیت مشاوره، نوع کسب و کار، اقدامات مورد نظر، تیم روابط عمومی برند، اهداف و امکانات قابل دسترس، چند زبانه بودن، نوع استراتژی و نحوه تعامل، زمان انجام پروژه و همچنین ساعات مدیریت و هدایت اقدامات بستگی دارد.

ما از کوکی ها برای بهبود تجربه مرور شما و ارائه محتوا و تبلیغات شخصی سازی شده استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از وب سایت ما، با استفاده از کوکی ها مطابق با خط مشی کوکی ما موافقت می کنید.