برند کارفرمایی
برند کارفرمایی امروزه درخواستهای شغلی دقیقا مانند روند خرید اتفاق میافتند. شرکتها خود را به شکلی ارائه میدهند که بهترین رزومهها را از طرف افراد بااستعداد دریافت کرده و بهترین نفر را از میان آنها برمیگزینند. این کار هم به شرکت کمک میکند تا نیرویی که نیاز دارد را استخدام کند و هم افراد بتوانند جایی را برای استخدام شدن انتخاب کنند که با چشمانداز و اهداف و ارزشهای خودشان همسوتر باشد. شرکتهای موفق و برندهای بزرگ همیشه بهترین کارکنان و استعدادها را جذب میکنند و این به خاطر سرمایهگذاری و تمرکز بر برند کارفرما بسیار مهم است. در گذشته این کار مسئولیت انحصاری کارکردهای منابع انسانی یا استخدام بود اما حالا بهترین کارفرمایان این مسئولیت را بر عهده استراتژیستهای برندینگ کارفرمایی میگذارند.
برند کارفرمایی چیست؟
امروزه هر شرکت و کسبوکاری اعتبار و پیشینه مخصوص به خود را دارد. موارد متعددی در شکلگیری این اعتبار نقش ایفا میکنند. از جمله نظرات و افکاری که درباره محصولات آن شرکت وجود دارد، خدمات، مدیران، اعضای تیم تاریخچه و موارد دیگر. اعتبار شرکت شما میتواند الهامبخش حس خاصی باشد یا فکر به خصوصی را به ذهن افرادی برساند که تبلیغات شما را میبینند، از محصولات شما استفاده میکنند، یا حتی با دیگران درباره برند شما صحبت میکنند. این اعتبار میتواند به عنوان برند مصرف کننده در نظر گرفته شود که عنصری جذاب و در عین حال القاءکننده حسی مرموز برای مخاطبینتان به حساب میآید. علاوه بر برند مصرف کننده، یک برند دیگر نیز وجود دارد که معیار سنجش عملکرد شما در بازار است و آن برند کارفرمایی شما است که در اذهان و قلبهای کارمندان و کاندیداهای شما زنده است.
چرا باید برند کارفرمایی خود را به کروشه بسپارید؟
برند کارفرمایی حرفهای با تمام ویژگیهای ذکر شده، فرایندی عمیق و طولانی دارد و باید به دست افراد متخصص سپرده شود. تیم طراحی گرافیک کانون تبلیغاتی کروشه در بخش طراحی برند، افراد مجرب و ماهر را گردهم آورده است تا در این امر بهترین خدمات را به شما ارائه کند.
تیم طراحی برند کروشه قبل از هر چیز مشتریان و مخاطبان هدف را شناسایی و سپس پژوهشی بر صنعت، تاریخچه، رقبا و بدترینها و بهترینهای حوزه فعالیت برند انجام میدهد. پس از رسیدن به درک درست از هویت برند، به طراحی برند با تمام ویژگیهای لازم میپردازد.
طراحان برند کانون تبلیغاتی کروشه میدانند که یک لوگوی ماندگار و حرفهای باید دقیقا سازگار با برند و شخصیت آن باشد و از اهمیت آن برای برند، تبلیغات، افزایش جذب مخاطب و … آگاه هستند.
قیمت و تعرفه برند کارفرمایی
برند کارفرمایی هنری است که برای انتقال پیام به کار گرفته میشود و نیاز به خلاقیت، درک بالا، دانش و هنر کافی دارد. شاید یک لوگوی معمولی و عادی هم بتواند شما را به هدف اولیهتان برساند اما اگر هدفتان از داشتن لوگو، ماندگاری برند و تمایز میان رقباست، باید برای آن بودجهای اختصاص دهید که شایستهاش باشد.
هزینههای برند کارفرمایی با توجه به هر کسب و کار و هر آژانس تبلیغاتی و طراحی میتواند متفاوت باشد اما فاکتورها و سنجههای مشخصی برای تعیین هزینههای طراحی لوگو وجود دارد که شامل موارد زیر است:
شهرت و اعتبار طراح (نمونه کارها)
عمق و ارزش تحقیقات (فرایند انجام کار)
نوع شغل (ساعتی/ قیمت ثابت/ فریلنسرینگ)
موقعیت طراح
تعداد مفاهیم و عناصر ایجاد شده برای طراحی و تجدید نظرها
موارد ارائه شده (وسعت کار)
علاوه بر این موارد باید هزینههای مربوط به برندینگ مجدد، بازسازی، تولیدات و محصولات و داراییهای جدید و.. را نیز در نظر بگیرید.
با این حال، لیست تعرفه و قیمتگذاری طراحی گرافیک (شامل قیمت طراحی نشانه، قیمت طراحی لوگو و قیمت طراحی و سایر خدمات هویت بصری) را از سایت انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران دانلود کنید.
Keep on Knowing
انتخاب درست نتیجه دانستن است
داشتن یک برند کارفرمایی مثبت در فضای کار و بازار رقابتی امروز ضروری است چرا که بدون آن استخدام و حفظ کارمندان بااستعداد و توانمند چالش برانگیز تر از حد ضروری میشود و هزینههایی را به همراه خواهد داشت.
شما برای پیش بردن کسبوکار خود و تضمین موفقیت آن به نیروی کار ماهر نیاز دارید و بهترین راه برای جذب، درگیر کردن و نگه داشتن آنها با شرکت و کسبوکار خود این است که اعتبار برند خود را به گونهای بسازید که به عنوان محلی بینظیر برای استخدام و کار شناخته شود.
برندینگ کارفرمایی شیوهای است که شما برای مدیریت فعالانه بازاریابی شرکت خود برای جویندگان کار مد نظر استفاده میکنید. شما میتوانید با به نمایش گذاشتن عناصر منحصر به فرد مجموعه خود آن را در ذهن مخاطبین به عنوان محلی ایدهآل برای کار شکل دهید و از این طریق برند کارفرمایی خود را تقویت کنید.
برند کارفرمایی برای تعریف ماهیت شرکت شما، نشان دادن خاص بودن آن و نمایش دادن ارزشها و آرمانهای شرکت شما کاربرد دارد. برند کارفرمایی است که مجموعه شما را به عنوان استخدامکنندهای لایق معرفی میکند و مشارکت کارکنان فعلی و همچنین تلاش برای استخدام شدن کارکنان احتمالی را در مجموعه شما افزایش میدهد.
برند کارفرمایی اگر به درستی انجام شود، باعث افتادن نام شرکت شما بر سر زبانها میشود و موجی از جویندگان کار باانگیزه را به سمت شما سوق میدهد و گروه متعددی از کارکنان فعلی رضایتمند را شکل میدهد. همچنین این افراد با به اشتراکگذاری تجربیات مثبت خود با جویندگان کار، مشتریان، سهامداران و… تاثیر و وسعت برند شما را گسترش میدهند.
به عبارتی دیگر، برند کارفرمایی اعتبار و پیشینه شما به عنوان یک کارفرما و استخدامکننده در میان کارمندان شما در محیط کاری است. درصد بالایی از افراد جوینده کار و کارکنان فعلی شرکتهای معتبر باور دارند که بسیار مهم است که کارفرمایشان صاحب برندی باشد که آنها بتوانند با افتخار از آن حمایت کنند.
تصور کنید که شما موفق شدهاید برندی قوی با محصولات و خدمات عالی بسازید، این قدم بسیار مهمی در برندسازی خود است اما متاسفانه برای متقاعد کردن این که شخصی بخواد در شرکت شما کار کمد کافی نیست.
اگر یک جوینده کار از یکی از کارمندان شرکت شما بپرسد: «کار کردن در آنجا چگونه است؟» آن کارمند قطعا درباره محصولات باکیفیتی که شما تولید کردهاید صحبت نخواهد کرد. در عوض، درباره مدیریت روزانه افراد، ارزشهای شرکت و فرهنگ حاکم بر محیط کار میگوید. برای این که موفقیت برند کارفرمایی شما تضمین شده باشد، به یک داستان متقاعد کننده و جذاب احتیاج دارید.
برند کارفرمایی از سه عنصر کلیدی تشکیل شده است:
حالا که دانستیم برند کارفرمایی چیست و چرا اهمیت دارد، باید سه عنصر اساسی آن را بشناسیم.
۱-اعتبار کارفرما
اعتبار کارفرما به معنای دیدگاهی است که کارکنان، کاندیداها و مشتریان یک شرکت نسبت به آن دارند. این اعتبار بر اساس اقدامات، ارزشها و فرهنگ کاری حاکم بر یک شرکت شکل میگیرد و میتواند تاثیر به سزایی در جذب نیروی کار مستعد و توانمند داشته باشد.
اعتبار مثبت کارفرما برای جذب استعدادهای برتر ضروری است. بر اساس یک مطالعه توسط Glassdoor.com، حدود ۸۴٪ از افراد جوینده کار، شهرت یک شرکت به عنوان کارفرما را به هنگام انتخاب آن برای کار بررسی میکنند و این موضوع برای اکثریت آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. ساختن اعتباری قوی و مطلع سازی دیگران درباره آن، به شرکت شما نسبت به رقبا برتری میبخشد.
هنگامی که یک شرکت اعتبار قوی و مستحکمی برای خود ایجاد کرده باشد، میتواند کاندیداها و داوطلبین جدیدی را که احتمالا همسو با ارزشها و فرهنگ شرکت هستند را جذب کند.
برای ایجاد اعتباری مثبت، شرکتها باید برای ایجاد محیطی مثبت در فضای کار تلاش کنند. رفتار محترمانه و منصفانه با کارکنان، شفافیت و صداقت در برخورد با امور مشتریان و ارتباطات خود از نمونههای این فضاسازی مثبت هستند. همچنین شرکتها میتوانند از کارمندان خود بازخورد بگیرند و آنها را برای ارائه راه حل نسبت به مشکلاتی که پیش میآیند تشویق کنند.
۲-ارزش پیشنهادی کارفرما
ارزش پیشنهادی کارفرما یا EVP مجموعه منحصر به فردی از مزایا و پاداشهایی است که یک شرکت به کارکنان خود، در ازای مهارت، توانایی، تجربه و استعداد آنها ارائه میدهد. هنگامی که یک شرکت ارزش پیشنهادی کارفرمای خوبی مشخص کرده باشد، میتواند به راحتی استعدادهای برتر را جذب و حفظ کنند و همچنین مشارکت کارکنان را افزایش دهد. از این طریق است که عملکرد تجاری آن شرکت نیز پیشرفت میکند.
برای توسعه ارزش پیشنهادی کافرما، هر شرکت باید عامل انگیزهبخش نیروی کار خود را به خوبی شناسایی و بررسی کند. چه چیزی است که برای آنان ارزش دارد؟ عنصر انگیزهبخش به آنان در محیط کار چیست؟ این موارد میتواند شامل فرصتهایی برای توسعه شغلی، فرهنگ کاری مثبت، انعطافپذیری محیط کار و پاداش رقابتی باشد. همچنین شرکتها موظف هستند تا EVP خود را به طور شفاف به کاندیداها بالقوه و کارمندان موجود اعلام کنند. از طریق برجستهسازی و تاکید بر روی امتیازات و پاداشهای ارائه شده توسط شرکت، شانس خوبی برای افزایش مشارکت و کیفیت کار توسط نیروی کار وجود دارد.
ارزش پیشنهادی کارفرما که رویکردی عموما کارمندمحور است، برای سازمانها به منزله استفاده از یک آهنربا برای جذب کاندیداهای شغلی مناسب هر موقعیت است.
۳-تجربه کارمند
تجربه کارمند به تجربیات کلی یک کارمند از مدت زمان فعالیت و کار در یک شرکت گفته میشود. این تجربه هم به زمان سپری شده به طور فیزیکی در فضای کار اطلاق میشود و هم به میزان همسو بودن شخص با فرهنگ کاری شرکت. این جنبهها میتوانند تاثیر به سزایی در مشارکت و تعامل هر کارمند با شرکت استخدامکننده آنان داشته باشد.
برای ایجاد تجربه کارمند مثبت، شرکتها باید برای ساخت محیط کاری با جو مثبت، فراهم کردن موقعیتهایی برای رشد شغلی و برخورد محترمانه و منصفانه با کارمندان تلاش کنند. شرکتها همچنین موظف هستند کارمندان خود را به بازخورد دادن تشویق کنند تا دید بازتری نسبت به شرایط کلی و جو شرکت خود داشته باشند.
تجربه مثبت کارمندان میتواند به شرکتها کمک کند که استعدادهای برتر را جذب و حفظ کنند. بر اساس مطالعهای انجام شده توسط Deloitte (شرکتی برای ارائه خدمات ممیزی از جمله مشاوره، مالیات و… برای بسیاری از برندهای جهان است) شرکتهایی که بر روی تجربه کارمندان متمرکز میشوند، شانس خود را برای قرارگیزی در چارک برتر صنعت خود، تا چهار برابر افزایش میدهند.
به طور کلی برند کارفرمایی برای فضای کار رقابتی امروز ضروری است. با تمرکز بر اعتبار کارفرما، ارزش پیشنهادی کارفرما و تجربه کارمند، شرکتها میتوانند خود را به عنوان کافرمایی قوی و قابل اعتماد معرفی کنند و استعدادها و سرمایهگذاران برتر را به سمت خود جذب کنند. اعتبار کارفرما، EVP قوی و تجربه مثبت کارمندان، همه اجزای کلیدی یک برند کارفرمایی موفق هستند. با تمرکز بر روی این سه اصل مهم، شرکتها برای خود مزیتهای بسیاری در فضای رقابتی امروز ایجاد میکنند.
برندینگ کارفرمایی داخلی و برندینگ کارفرمایی خارجی
برندینگ کارفرمایی داخلی به استراتژیهایی اشاره دارد که یک شرکت برای ایجاد انگیزه در کارکنان خود به کار میگیرد. هدف این است که با ارائه مشوقها، آنها را در محیط کار راحت کنیم.و باعث افزایش انگیزه و مشارکت کارکنان، افزایش حفظ و نگهداری کارکنان و بهرهوری کلی است. این مشوقها میتوانند به شکل زیر باشند:
پاداشهای مالی، کوپنهای الکترونیکی
جوایز و هدیه مانند ابزارهای فناوری (مانیتور، هدفون و غیره)یا بسته خوشآمدگویی برای کارمندان جدید
پاداش برای عملکرد خوب
تاثیر بسته خوشآمدگویی (ولکام پکیج: Welcome package): لحظات اول همیشه مهمترین لحظات و به یادماندنیترین لحظات هر فرد در یک موقعیت هستند. مهم است که بتوانید به عنوان کارفرما تاثیر مثبتی در کارمندان جدیدتان بگذارید تا به آنها انگیزه ماندکاری و عملکرد بالا دهید. با این کار آنها را با فرهنگ سازمانیتان نیز آشنا میکنید و هم احساس ارزشمندی به افراد میدهید هم ارزش خودتان را بالا میبرید. برای داشتن یک ولکام پکیج شایسته و مناسب میتوانید با متخصصان این حوزه همکاری کنید.
برندینگ کارفرمایی خارجی برعکس برندینگ کارفرمایی داخلی است. هدف آن ایجاد و حفظ شهرت و اعتبار برند میان عموم مردم است. برندسازی کارفرمایی خارجی استراتژیهای خود را به سمت ایجاد تصویری مثبت به عنوان یک کارفرما سوق میدهد. این استراتژیها میتوانند به شکل زیر باشند:
اشتراکگذاری لحظات خاص و جذاب از تیم
برگزاری ایونتهای معرفی سازمان یا مرتبط با سازمان
آگاهیرسانی و ایجاد جذابیت در اکانتها و صفحات برند
۷ دلیل اهمیت برند کارفرمایی
۱-جذب کارمندان ماهر و حفظ کارمندان فعلی
یک برند کارفرنایی مستحکم باعث میشود که کارکنان فعلی شما به این که بخشی از سازمان شما هستند افتخار کنند. عضویت در یک سازمان کاری با اعتبار قوی و فرهنگ کاری مثبت ارزش زیادی برای جویندگان کار امروزی دارد. شرکتها باید دقت کنند که فرهنگ کار و محیط کاری خود را به چه شکل تبلیغ میکنند و به نمایش میگذارند. اکثر جویندگان کار قبل از درخواست، به شبکههای اجتماعی شرکتی که متقاضی کار در آن هستند نگاه و فضای آن را ارزیابی میکنند. بنابراین داشتن صفحههایی فعال که مخاطبین را درگیر محتوای خود میکنند از مزیتهایی است که شرکتها میتوانند از آن بهرهمند شوند.
توییتر و لینکدین از مناسبترین گزینهها برای بهرهوری از این مزیتها هستند.
۲-کاهش هزینههای استخدام:
اگر یک برند کارفرمای قوی دارید، متقاضیان استخدام شدن توسط شما خودشان به سمت شما میآیند. که به این معناست که هزینه شما برای بازاریابی برند کاندیداهای استخدامی کاهش پیدا میکند و شما نیازی به تبلیغ شرکت خود برای پذیرش جیوندگان کار نخواهید داشت. هنگامی که متقاضیان خودشان شما را برمیگزینند دیگر چه نیازی به هزینه برای بنرهای فراخوان دارید؟ کار کردن در یک شرکت مشهور که از اعتبار خوبی برخوردار است برای بسیاری دارای اهمیت است. اگر شرکت شما این شهرت و اعتبار را مهیا سازد، نیازی به صرف هزینه برای دعوت از جویندگان کار نخواهد داشت.
۳-تبدیل مجموعه داخلی خود به پشتیبانان برند:
تقریبا بیش از ۵۰٪ از جویندگان کار بر روی نظرات کارکنان اتکا میکنند. پس هنگامی که نیروهای شما در سایتها و شبکههای اجتماعی بازخورد مثبتی از تجربیات کاری در شرکت شما به اشتراک بگذارند، این میتواند خود به عنوان یک استراتژی استخدام در نظر گرفته شود.
از کارمندان خود بخواهید تا با به اشتراک گذاری تجربیات خود، شرکت شما را تبلیغ و از آن پشتیبانی کنند. هنگامی که این تجربیات از طریق پستها، توییتها و… منتشر میشود، برند شما قدرت تاثیرگذاری بیشتری برای جویندگان کار و کارمندان بالقوه پیدا میکند.
۴-افزایش مشارکت کارکنان
زمانی که سازمان شما به یک برند شرکتی کارمند محور متعهد میشود، مشارکت و فعالیت مختارانه و آگاهانه کارمندان به بخشی جدایی ناپذیر از مجموعه شما تبدیل میشود. نتیجه این مشارکت افزایش بهرهوری و سود است. از این طریق، شرکت شما میتواند به جای گیر کردن در چرخهای برای پر کردن نقشهای خالی، به فکر در نظر گیری موقعیتهای شغلی جدید برای کاندیداهای تازه باشد.
۵-ارزش برند خود را اعلام کنید
بازار متعلق به استعدادهیا برتر صنعت است و به همین خاطر است این افراد گزینههای انتخابی زیادی پیش روی خود دارند. افراد ماهری که در زمینه کاری خود متخصص به حساب میآیند، کارفرمایانی را انتخاب میکنند که علاوه بر داشتن اعتباری قوی، ارزشهایی مشترک و همسو با ارزشهای خود داشته باشند. باید دقت داشته باشید که ارزش شرکت خود را به وضوح و با شفافیت بیان کنید تا بتوانید بهترینها را برای مشارکت در مجموعه خود جذب کنید. امروزه، جویندگان کار مدرن تنها به مزایا و پیشنهادات تجاری شرکت شما اهمیت نمیدهند، بلکه به عواملی همچون چشمانداز شرکت، ماموریتهای تعریف شده، ارزشها و محیط کاری شما نیز اهمیت میدهند.
۶-فرهنگ منحصر به فرد و گوناگونی خود را نشان دهید
بسیاری از کاندیداهایی که به دنبال کار هستند، خواهان کار در محیطی متنوع و با فرهنگی پویا هستند. آنها میخواهند که کار همزمان مفرح و ارزشمند باشد. از این رو، کارفرمایان و استخدامکنندگان باید در هنگام تبلیغ برند کارفرمایی، محیط کار و فرهنگ شرکت بسیار هوشندانه عمل کنند. به دنبال راهی باشید که بتوانید به خوبی منحصر به فرد بودن محیط کاری مجموعهتان را به تصویر بکشید. این جزئیات هستند که میتوانند باعث موفقیت یا شکست شما شوند.
۷-کاندیداهای متخصص در دانش فنی را جذب کنید
هنگامی که یک کارفرما محیط کاری سازمان خود را به گونهای طراحی میکند که با تکنولوژی مدرن همراه است، شانس بیشتری در جذب افراد متخصص و مستعد در زمینه دانش فنی و فناوری دیجیتال دارد. تکنولوژی و دانش فنی راهی برای تضمین آینده و موفقیت هر شرکت است. برای برداشتن اولین قدمها برای این اقدام، میتوانید از به روزرسانی و اصلاح سایت شغلی خود آغاز کنید.
برندینگ کارفرمایی و برندینگ کارمندی
زمانی که از انواع برندینگ صحبت میکنیم، موضوعات زیادی وجود دارند که تعارف آنها با یکدیگر اشتباه میشود یا با هم همپوشانی دارند. برندینگ کارفرمایی و برندینگ کارمندی یکی از این موارد است.
شباهتها:
استراتژی هر دو بر نحوه درک سازمان شما توسط استخدامهای بالقوه تأثیر گذارند.
به شما کمک میکنند تا افراد با استعدادی را برای افزایش نتایج شرکت و کاهش گردش مالی جذب کنید.
بر مشتریان (و مشتریان بالقوه) تأثیر بگذارید تا برای کار با شرکت شما اعتماد و هیجان بیشتری داشته باشند.
تفاوتها:
برند کارفرما توسط تیم منابع انسانی شما و مدیران شرکت رهبری و هدایت میشود که جهت برند، مأموریت و ارزشهای آن را تعریف میکنند.
برندینگ کارفرمایی در درجه اول بر فرهنگ کاری، امتیازات شرکت، فرصتهای پیشرفت شغلی تمرکز دارد.
در برندینگ شرکتی کارکنان، تمرکز بر ارتباطات و تجربیاتی است که کارکنان با سازمان و کارشان دارند.
برندینگ شخصی کارمندان بر اساس تجربیات کارمندان هدایت میشود، با تأکید بر اینکه کار کردن برای شرکت چگونه است، چقدر کارکنان در مورد شرکت هیجانزده هستند و اینکه آیا این کارگران حامیان برند ارگانیک هستند یا خیر.
برندسازی کارفرما، و همچنین فرهنگ داخلی، مهم است که روی آن کار کنید و به میزان قابل توجهی بر عملکرد برند کارمند شما تأثیر میگذارد.
در حالی که استراتژی های موثر برای محیط های کاری داخلی در کنترل شما است، برند کارمند شما در نهایت توسط کارمندان ایجاد می شود.
چرا باید استراتژی دقیقی در رابطه با برند کارفرمایی داشته باشیم؟
برندینگ کارفرمایی اهمیت بسیاری برای درون و بیرون از شرکت شما دارد؛ چرا که شما را به عنوان یک کارفرما به جامعه معرفی میکند. این مدل از برندینگ همچنین می تواند نرخ گردش مالی شرکت را کاهش دهد و هزینههای هر استخدام شما را نصف کند و به شما در صرفه جویی هزینهها کمک کند. علاوه بر این، اگر کارفرما به طور فعال برند کارفرمایی خود را مدیریت کند، جویندگان کار فعال بیشتری برای کار درخواست به آن درخواست خواهند داد و گزینههای بهتر و مناسبتری را پیدا خواهد کرد.
بنابراین برای اجرای یک برندینگ کارفرمایی قوی باید استراتژی دقیق و مناسبی را طراحی و پیادهسازی کرد. استراتژی برندسازی کارفرمایی به شما این امکان را میدهد که گفتگوهای پیرامون شرکت خود را کنترل کرده و به طور مثبت شرایط را به نفع خود تغییر دهید تا از جذب و حفظ استعدادهای بهتر اطمینان حاصل کنید.
نکات مهم برای داشتن استراتژی دقیق در رابطه با برند کارفرمایی:
ارزش پیشنهادی منحصر به فرد شرکت خود را بشناسید.
یک برند کارفرمایی قدرتمند با تمرکز بر بیانیه ماموریت، ارزشها، چشمانداز و فرهنگ شرکت شما شروع میشود. شناسایی نیازهای کسب و کار شما و تلاش برای درک نوع استعدادهای مورد نیاز برای تحقق این اهداف میتواند مفید باشد.
به عنوان مثال، بیانیه ماموریت Teach for America را در نظر بگیرید:
“یک روز، همه کودکان در این کشور فرصت کسب آموزش عالی را خواهند داشت.”
با این بیانیه، Teach for America میتواند یک داستان قانعکننده برای برندینگ کارفرمایی خود تعریف کند. آنها به مخاطبان خود قول فرصت یادگیری مداوم را میدهند و بیان میکنند: “ما با کنجکاوی عمل میکنیم و ایدههای جدید را برای نوآوری و بهبود دائمی میپذیریم. آگاهانه ریسک میکنیم و از موفقیتها، شکستها و یکدیگر درس میگیریم.”
به این ترتیب، آنها ارزشهای خود و برند کارفرمای خود را با هدف تجاری خود هماهنگ کردهاند.
از کارکنان فعلیتان کمک بگیرید.
جویندگان کار که میخواهند درباره برند کارفرمایی شما اطلاعات بیشتری کسب کنند، آنها میخواهند از کارمندان واقعی شرکت شما بشنوند و ببینند. در واقع، کارمندان شما سه برابر بیشتر از مدیران عامل وقتی در مورد شرایط کاری شرکت شما صحبت می کنند، اعتبار دارند. بنابراین، کارکنان شما برخی از بهترین حامیان شما برای ایجاد برند کارفرمای شما هستند.
هر طور که میتوانید از احساسات آنها نسبت به کسب و کار خود استفاده کنید. این کار میتواند به شکل به اشتراک گذاشتن نظرات و توصیفات در صفحات استخدام خود یا ایجاد ویدیوهای مصاحبه کوتاه برای کانال های رسانه های اجتماعی خود باشد. ۹۰ درصد از شرکتهایی که دارای برندهای کارفرمایی پیشرو و بالاتر از حد متوسط هستند موافق هستند که تجربه کارمندان آنها بخش بزرگی از برند آنهاست، به این معنی که آنچه میگویند میتواند به میزان قابل توجهی بر ادراک تأثیر بگذارد.
فرصت های یادگیری و توسعه را ارائه دهید.
دلیل بزرگی که افراد شغل خود را ترک میکنند این است که از آن خسته شدهاند و به چالش جدیدی نیاز دارند یا دیگر مزایای شغلی برایشان جذابیت ندارد. این مسئله یک راه حل نسبتا ساده دارد.
دادن فرصت به کارمندان برای پیگیری فرصتهای یادگیری و کسب مهارتهای جدید نشاندهنده تعهد شما به یادگیری در حین کار و توسعه حرفهای است و به این صورت با به چالش کشیدن کارمندان خود، اطمینان حاصل میکنید که آنها در نقش خود خسته نخواهند شد که این کار نیز میتواند منجر به نرخ ماندگاری بالاتر شود. بهعلاوه، با توسعه مهارتهای جدید، به کارکنان ارزشمندتری برای شرکت شما تبدیل میشوند. این یک رویکرد دو سر برد برای کارفرما و کارمندان است.
از کانالهای ارتباطی و اشتراکگذاری به درستی استفاده کنید.
هنگام اجرای استراتژی برندینگ کارفرمایی برای بهبود درک بازار از نام تجاری خود، از کانالهای ارتباطی متعدد استفاده کنید. ویدیوها، عکسها، نمایشهای اسلایدی، وبلاگها و سایر اشکال پیامرسانی را به کار بگیرید تا مطمئن شوید که گروه بزرگی از مخاطبان را در پلتفرمهای مختلف درگیر خود کردهاید.
بسیار مهم است که از فیلمها، عکسها و متنهای باکیفیت را برای بیان داستان شرکت خود استفاده کنید. در نظر داشته باشید که بهتر است مصاحبههای کارکنان را در صفحه شغلی خود قرار دهید یا آن را با یک اسلاید به اشتراک بگذارید.
شفاف، صادق و واقعی باشید.
یکی از مهمترین عوامل در توسعه برند کارفرما صداقت، شفافیت و واقعی بودن است.
از کارمندان خود بازخورد نخواهید زیرا در آن صورت شما به طور غیر مستقیم از آنها میخواهید نکات مثبتی را بگویند تا بتوانید در صفحات شغلی خود به اشتراک بگذارید. بازخورد منفی همچنین میتواند به شما کمک کند تا در مورد مسایئلی که نیاز به بهوبد دارند آگاه شوید و ایجاد تغییرات میتواند به شما در برآوردن نیازهای بیشتر کارمندان کمک کند. به نوبه خود، کارمندان راضی نرخ حفظ بالاتری دارند و به احتمال زیاد کسب و کار شما را تبلیغ میکنند و به فرهنگی که از بودن در آن خوشحال هستند، افتخار میکنند. همین امر در مورد افراد جویای کار و عموم مردم نیز صدق میکند. اظهارات و وعدههای نادرست در مورد ارزشها، فرهنگ و اتفاقاتتان در صورتی که شرایط شما برای واقعی بودن خیلی خوب باشد، به شما برمیگردد.
در تلاشهای خود صادق و صادق باشید و متعهد شوید که فرهنگ را دقیقاً همانطور که به نظر میرسد بسازید. انجام برعکس آن میتواند بیشتر از اینکه مفید باشد، ضرر داشته باشد.