نسخه آزمایشی!

رسانه های تبلیغاتی میان خطی

فهرست مطالب

همان طور که در مقالات قبلی اشاره کردیم برای تبلیغات دسته بندی های مختلفی در نظر گرفته اند که پر کاربردترین آن ها به دو صورت انجام می شود: در دسته بندی اول، انواع رسانه های تبلیغاتی به ۳ بخش کلی به نام های ATL ، BTL و TTLتقسیم می شوند، و در دسته بندی دوم، رسانه های تبلیغاتی به دو بخش رسانه های آنلاین و رسانه های آفلاین تقسیم می شوند. در این مقاله قصد داریم به معرفی رسانه های TTL بپردازیم.

رسانه های تبلیغاتی TTL چیست؟

TTL مخفف Through The Line به معنای روی خطی است. همان طور که در مقالات قبلی، در معرفی رسانه های تبلیغاتی بالا خطی و رسانه های تبلیغاتی پایین خطی گفتیم، تقسیم بندی رسانه های تبلیغاتی ATL ، BTL و TTL بر اساس یک خط صورت گرفته است که روایت های مختلفی برای شکل گیری آن وجود دارد. معروف ترین روایت، آن است که در گذشته بخش قابل توجهی از درآمد شرکت های تبلیغاتی از طریق کارمزدی بود که از فروش فضاهای تبلیغاتی ِ رسانه های جمعی مانند تلویزیون، رادیو، سینما، روزنامه ها و… تامین می شد. در واقع انجام تبلیغات و اجرای کمپین های تبلیغاتی در این رسانه ها برای آن ها سود زیادی داشت و اگر بخشی از کمپین تبلیغاتی در رسانه های تبلیغاتی دیگر مانند بروشور، کاتالوگ، سمپلینگ و… اجرا می شد سود زیادی برای آن ها نداشت و در واقع فقط وقت آن ها را می گرفت.

حسابدارهای شرکت‌های تبلیغاتی، حساب و کتاب مربوط به رسانه‌های سودده مانند رسانه های جمعی را در اسناد حسابداری خود در بالای خط یادداشت می کردند و حساب و کتاب مربوط به تبلیغات ضررده را در زیر خط می نوشتند. تبلیغات TTL در میان این دو قرار دارد، به عبارت دیگر کاربرد این تبلیغات برای بخش مشخصی از بازار هدف تعریف می‌شوند و استفاده از آن‌ها جهت برندسازی و همچنین پیشبرد فروش است و در مقایسه با BTL و ATL بسیار هدفمندتر طراحی و اجرا می شود.

بیشتر بخوانید:  تراکت (فلایر) تبلیغاتی

 

در تبلیغات TTL از رسانه‌های ATL و BTL به صورت همزمان استفاده می‌کنیم باعث تکمیل شدن پازل تبلیغات یکپارچه یا ۳۶۰ درجه می‌شود.

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید.

[انتشار آگاهی اولین قدم از خرد است]

بیشتر درباره‌ی این موضوع بدانید!

رپورتاژ آگهی چیست؟ از کجا رپورتاژآگهی بخرم؟
رپورتاژ، گزارشی بی¬طرفانه از محصولات و خدمات برندهای گوناگون است که برای انتقال پیام به مخاطب در رسانه¬ها منتشر می¬شود. (رسانه می¬تواند برنامه تلویزیونی و یا یک وب سایت باشد) مدیران رسانه در ازای انتشار گزارش مبلغی را از شرکت¬ها...
جاسازی یا تبلیغ در فیلم و سریال
شاید تجربه کرده باشید که موقع دیدن یک فیلم، محصولی خاص در قسمت‌های مختلف آن حضور دارد و دوربین به صورت نامحسوسی سعی در نمایش آن دارد. اگر تا به حال آن را امری تصادقی تلقی کرده‌اید، باید بگوییم که...
گیمیفیکیشن یا بازی‌گونگی
تبلیغات در نگاه اکثریت در یک تیزر تبلیغاتی در تلویزیون یا شبکه‌های اجتماعی، بیلبورد، کاتالوگ‌ها و بروشورهایی خلاصه شوند که تنها برای آگاهی‌رسانی از وجود یک برند به وجود آمده‌اند و خیلی سریع از ذهن افراد پاک می‌شوند. شاید هم...
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها برای بهبود تجربه مرور شما و ارائه محتوا و تبلیغات شخصی سازی شده استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از وب سایت ما، با استفاده از کوکی ها مطابق با خط مشی کوکی ما موافقت می کنید.