اپیدمی فالوور و ممبر فیک، جریان چندان جدیدی در دنیای آنلاین نیست. اگر در حوزه گرایش های بازاریابی به روز باشید نباید از شنیدن چنین جملاتی شگفت زده و متعجب شوید. برندها زمان و هزینه زیادی را بر روی پیدا کردن اینفلوئنسرها و افراد تاثیر گذار صرف می کنند. این روزها اینفلوئنسرها پول زیادی از افراد می گیرند و می توانند برند شما را به مخاطبان خود نشان دهند.
برخی از برندها بر این باورند که صرف هزینه های زیاد در این حوزه می تواند تعامل بیشتری ایجاد کند اما این موضوع یکی از اشتباهات و خطاهایی است که مرتکب می شوند. نمی توان از هر فرد تاثیرگذاری در برند استفاده کرد. البته این تنها مشکل موجود با تاثیرگذاران و سلبریتی ها نیست. برندها سعی می کنند حضور خود را در دنیای آنلاین بزرگ تر و بیشتر از آن چیزی که هست نشان دهند.
ما در آژانس دیجیتال مارکتینگ کروشه اکثرا به این موضوع برخورده ایم که به طور مثال هر ۱۰۰۰ ممبر یا فالوور اینستاگرام چقدر هزینه دارد البته جالب است به طور مثال با پرداخت ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان به دنبال ممبر یا فالوور واقعی نیز هستند.
پروفایل شرکت ها به دنبال کسب مخاطبان بیشتر و رشد هر چه سریع تر آن هستند تا بتوانند حضور و محبوبیت خود را در دنیای آنلاین نشان دهند.
خرید فالوور و ممبر فیک:
به خاطر چنین فشاری، برندها و تاثیرگذاران به دنبال خرید مخاطب می روند. آن ها از سرویس های پولی برای افزایش تعداد فالوورهای خود در پروفایل رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. در حال حاضر، بسیاری از سرویس ها تلاش خواهند کرد خودشان را به عنوان یک روش جادویی برای افزایش فالوورهای واقعی نشان دهند. اما اگر بخواهیم صادق باشیم باید بگوییم که همه این ها تنها یک تبلیغ است.
هیچ کدام از این موارد صحیح نیست. هیچ راه سریعی برای رشد مخاطبان در رسانه های اجتماعی وجود ندارد مگر اینکه سخت کار کنید. فالوورهای فیک را می توان در هر شبکه اجتماعی مشاهده کرد اما چهار مورد از شبکه هایی که مشکلات حضور فالوورهای فیک در آن ها بیشتر دیده می شود در برگیرنده تلگرام، توییتر، فیس بوک و اینستاگرام است. در ادامه مشکلات استفاده از فالوورهای فیک در هر شبکه اجتماعی را با هم مرور می کنیم.
فالوورهای فیک در توییتر:
پیدا کردن و شناسایی اکانت های فیک در توییتر کمی چالش برانگیز خواهد بود .این یک مشکل بزرگ است زیرا روابط عمومی ها و شرکت های بازاریابی چنین اکانت هایی را به مشتریان خود می فروشند. اکانت های فیک را می توان برای افزایش تعامل به همراه لایک و ریتوییت نیز به فروش رساند.
اکانت های این چنینی اغلب توسط ربات ها اجرا می شوند و کلمات کلیدی خاص یا انواع خاصی از پروفایل ها را هدف قرار می دهند. آن ها ممکن است سایر کاربران را فالو کنند، ریتوییت نماید یا حتی منشن کنند و اسپم ارسال نمایند.
چگونه می توان اکانت های فیک را در توییتر شناسایی کرد؟
برخی از فاکتورهای موجود به شناسایی اکانت های فیک در توییتر به شما کمک خواهد کرد. اولین فاکتور نبود تصویر بر روی پروفایل است. اگر کاربری تنها Twitter egg را به عنوان تصویر پروفایل خود داشته باشد، این موضوع پرچم هشدار بزرگی برای شماست. نداشتن عکس در قسمت بیوگرافی نیز نشانه خوبی نیست.
اکانت های فیک معمولا توییت های شخصی اندکی دارند یا اصلا توییت شخصی ندارند و تنها در برگیرنده ریتوییت یا نقل قول خواهند بود. به همین خاطر آن ها هیچ فالووری ندارند یا فالوورشان اندک است و تعداد افرادی که فالو کرده اند بسیار زیاد است.
اکانت فیک در فیس بوک:
فیس بوک با اکانت های فیکی که برای افزایش لایک بر روی صفحات شرکتی مورد استفاده قرار می گیرند مشکل دارد. اگر این موضوع بتواند بر روی تعداد تبلیغات صرف شده در پلتفرم اثر بگذارد بسیار بد خواهد بود. این اکانت ها سایر اعضای صفحات را برای اسپم هدف قرار می دهند و به یک مشکل بزرگ تبدیل خواهند شد.
چگونه اکانت های فیک در فیس بوک را شناسایی کنیم؟
اکانت های فیک در فیس بوک می توانند شناسایی دشوارتری داشته باشند . این موضوع به خاطر ماهیت نحوه ساخت پروفایل در فیس بوک است. بسته به تنظیمات سیاست حفظ حریم شخصی فیس بوک، ممکن است نتوانید هر چیزی را در اکانت موردنظر مشاهده کنید. به عنوان مدیر صفحه، به دنبال افرادی باشید که سعی می کنند لایک ها و کامنت های اسپم وار را به طور مستقیم بر روی صفحه یا داخل پست های قبلی ارسال نمایند.
به عنوان یک کاربر معمولی، در مورد اکانت هایی که تلاش می کنند به دوستان شما پیام بدهند محتاط باشید. به دنبال مواردی همچون دوستی های دو طرفه باشید و به طور دقیق قبل از پذیرفتن درخواست دوستی افراد یا حتی پذیرفتن پیام رسان فیس بوک، اکانت افراد را به دقت بررسی نمایید.
صفحه یا اکانت فیک در اینستاگرام:
اینستاگرام بهترین حوزه برای اینفلوئنسرها و سلبریتی ها است. هر فردی به دنبال یک پلتفرم بصری جذاب و تعاملی است. در نتیجه، تاثیرگذاران برای محتوای اسپانسری ، هزینه بیشتری می گیرند.
بدون تعامل بر روی این پست ها، برندها هیچ نفعی از کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ خود نخواهند برد. اکانت های فیک در اینستاگرام به احتمال زیاد نتیجه سرویس هایی است که به افراد پیشنهاد رسیدن به تعداد خاصی فالوور را با یک هزینه ثابت می دهند. بر خلاف دو پلتفرم قبلی، سرویس دهندگان الزاما تعاملی را وعده نمی دهند و تنها تعداد مخاطبان را بیشتر می کنند.
چگونه اکانت فیک را در اینستاگرام شناسایی کنیم؟
یکی از نشانه های واضح و روشن چنین اکانت هایی این است که آن ها تصاویر به اشتراک گذاشته شده کمی دارند و افراد زیادی را فالو کرده اند. فهرست افرادی که آن ها فالو می کنند بسیار بیشتر از افرادی است که این اکانت ها را دنبال کرده اند. روش دیگری که برای شناسایی چنین اکانت هایی وجود دارد بررسی این مورد است که آیا تصویر پروفایل با تصاویری که به اشتراک گذاشته شده همخوانی دارد یا خیر. برخی از این اکانت ها لینکی را در بیو یا پروفایل خود برای خرید فالوور دارند. اگر چنین بود شک نکنید که چنین اکانتی اسپم است.
عواقب استفاده از فالوورهای فیک:
برای برندهایی که فالوورهای فیک در پروفایل خود دارند، تعداد افراد افزایش و نسبت تعامل در پلتفرم کاهش پیدا می کند. مهم تر از همه این است که چنین اکانت هایی می تواند اکانت شما را معلق نماید. قطعا برای هر فردی واضح و روشن است که بالا رفتن فالوورها زمان می برد. پس وقتی برندی یک شبه تعداد فالوورهایش به شدت افزایش پیدا می کند نشان دهنده خرید فالوور است.
این موضوع می تواند به تصویر آنلاین برند شما آسیب وارد کند. برای صنعت بازاریابی از طریق افراد تاثیرگذار، فالوورهای فیک می تواند بسیار آسیب رسان باشد. این افراد ممکن است تعداد مخاطبان واقعی اندکی داشته باشند.
بیشتر برندها تنها به تعداد فالوورها توجه می کنند و گزینه های واقعی تر را نادیده می گیرند. فالوورهای فیک بر روی معیارهای موجود تاثیر می گذارند و هیچ ارزشی برای برندها ندارند.
چگونه می توان به فالوور فیک در اکانت خود یا اینفلوئنسرها پی برد؟
شما نیز ممکن است بدون پرداخت هیچ پولی فالوور فیک داشته باشید. ابزارهای متعددی برای کمک به شناسایی فالوورهای فیک در رسانه های اجتماعی وجود دارد. در ادامه برخی از این ابزارها را با هم مرور می کنیم:
- Follower Check: این ابزار تعداد فالوورهای فیک در برابر فالوورهای واقعی را در اینستاگرام بررسی می کند. کاربرانی که بیشتر مشکوک هستند توسط این ابزار فهرست می شوند.
- Twitter Audit: توییت را تجزیه و تحلیل می کند تا درصد فالوورهای فیک و واقعی را نشان دهد.
- Fakers by Status People: به دنبال درصد فالوورهای فیک در پروفایل توییتر خواهد بود اما می تواند تعداد فالوورهای غیر فعال را هم شناسایی کند و برخی از اکانت های مشکوک را شناسایی نماید.
- Like Analyzer: این ابزار برای صفحات فیس بوکی است اما به دنبال فالوورهای فیک نمی گردد. با اینحال این ابزار می تواند تعامل در صفحات و زمان پاسخگویی را بررسی نماید.
تعداد مخاطبان و فالوورها معادل تعامل نیست:
تعداد فالوورهای یک اکانت باعث نمی شود یک فرد به عنوان تاثیرگذار یک حوزه معرفی گردد. داشتن طیف وسیعی از مخاطبان در رسانه های اجتماعی نیز چنین شرایطی را ایجاد نمی کند. نبود تعامل واقعی یکی از مشکلاتی است که به هنگام استفاده از اکانت ها و فالوورهای فیک رخ می دهد.
ممبر فیک و خرید ممبر فیک در تلگرام
حدود دو سال از معرفی کانالها در پلتفرم تلگرام میگذرد. در این مدت، روزبهروز بر اهمیت و کاربردهای کانالهای تلگرام افزودهشده است. این روزها ایجاد و راهاندازی کانال تلگرام، یک اقدام بدیهی و اجتنابناپذیر در هر فعالیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی و هر فعالیت دیگری است که مستلزم اطلاعرسانی به طیفی از مخاطبان باشد.
در بین امکانات متنوع تلگرام، کانالهای تلگرام از اهمیت ویژهای برخوردارند. امروز به کمک کانال تلگرام، هزینه شروع یک رسانه دیجیتال، برای هر شخص یا سازمانی، به صفر رسیده است. این مسئله باعث شده که جایگاه و اهمیت محتوا، بهعنوان موتور محرک هر رسانه دیجیتالی، بیشتر و بهتر از هر زمان دیگری، توسط همگان درک شود.
وقتی برای افزایش ممبر تلگرام هزینه میکنیم ،توقع بازگشت داریم و دوست داریم در آینده کانال برامون کار کنه و یا بتونیم کالا یا خدماتمون رو به اعضاش بفروشیم.
ممبر فیک تلگرام چیست ؟
ممبر فیک یا مجازی در واقع انسان و حقیقی نیستند و هرکدوم فقط یک کد هستند ، برای اینکه شما یک اکانت در تلگرام ، اینستاگرام و شبکه های مشابه باز کنید باید دارای یک خط تلفن همراه باشید که یک سری از برنامه نویس ها الگوریتمی طراحی کردند که شماره های مجازی درست میکنه و یا از شماره های کشور های دیگه استفاده میکنه و با ترفندی برای هرکدوم یک اکانت در تلگرام باز میکنه که البته سرور های تلگرام متوجه حضورشون میشن و هراز چند گاهی اونها از بین میروند.
چرا ممبر فیک تلگرام نه ؟
وقتی برای افزایش ممبر کانال از اعضای فیک میخرید شاید بخاطر اینکه هزینه کمتری بپردازید کانال شما دچار باگ یا مشکلات میشه چون سرور های تلگرام و شبکه های مشابه برای ممبر های واقعی تعریف شده و ممبر فیک روند کانال رو بهم میریزه ، یکی از عواقبش بهم ریختن ویو و یا تعداد دیده شدن هر پست که وقتی ممبر فیک وارد کانال بشه دیگه درست کار نمیکنه .
البته ممبرهای فیک تماما بعد از مدتی توسط سرور تلگرام پاک میشوند و در نهایت ضررشون از نفعشون خیلی بیشتره.
معمولا از میزان و تناسب درصد بازدیدهای یک کانال در یک بازه زمانی بین تعداد اعضا و بازدیدهای پست می توان به تعداد تخمینی ممبرهای فیک یک کانال تلگرام پی برد.