نسخه آزمایشی!

مشاوره و اجرای برندینگ

Branding

[ آیا گــــم شده‌ایــد؟ ]

برخلاف باور عمومی، شرکت‌ها تنها خدمات و محصولاتشان را به مشتریان نمی‌فروشند؛ بلکه آن‌ها در واقع تجربیات، احساسات و نوعی ذهنیت را به مخاطبان ارائه می‌دهند و به این صورت، هنگام استفاده از آن محصول یا خدمت، یک حس مشترک میان مشتریان ایجاد می‌شود. این تصویرسازی در ذهن مخاطبین که وجه تمایز اصلی شرکت‌ها نیز هست، برندینگ است.
در بازارهای قدیمی و سنتی اعتبار افراد به تنهایی برای فعالیت افتصادی و داشتن یک کسب و کار پررونق کافی بود، اما امروزه با تغییر رویکرد مردم نسبت به بازاریابی و تغییر رفتار مصرف‌کننده، برند و برندسازی جایگاهی ورای نام افراد پیدا کرده است. در عرصه کسب و کارهای امروزی و میان این همه نام و برند جدید و قدیمی، حفظ نام و ماندگاری در کنار فروش و سوددهی بیشتر امری حیاتی برای هر تجارت است که تنها با برندینگ امکان‌پذیر است. برندینگ حوزه‌ای تخصصی است که نیاز به دانش بالا و تجربه‌ی کافی است، بنابراین مهم است که از متخصصین برندینگ بخواهید شما را در این مسیر همراهی کنند تا گم نشوید.

چرا داشتن آژانس برندسازی و یک مشاور برندینگ مهم است؟

یکی از مهم‌ترین امور برای هر سازمان و هر کسب و کار، برندینگ است. برندینگ به کسب و کار شما هویت می‌بخشد و آن را در میان مخاطبین به یادماندنی می‌کند. همچنین برندینگ مصرف‌کنندگان را ترغیب می‌کند از شما خرید کنند و از تبلیغات و بازاریابی شما حمایت می‌کند. برندینگ خوب می‌تواند موجب افتخار مصرف‌کنندگان شما هنگام استفاده از برندتان یا حتی کارکنانتان شود.
نگاهی به آمار برندینگ و اعتمادسنجی EDELMAN در سال ۲۰۱۹ به ما نشان می‌دهد: ۸۱% از مصرف‌کنندگان نیاز دارند به برند اعتماد داشته باشند تا بتوانند آن را بخرند. ۷۷% از مصرف‌کنندگان ترجیح می‌دهند از برندی خرید کنند که آن را در شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کنند. ۶۵% از مصرف‌کنندگان اعلام کرده‌اند مدیران و کارکنان برند و رفتار و شخصیت آن‌ها، بر تصمیم آن‌ها برای خرید تأثیرگزارند.
بنابراین برندی که به خوبی توسعه یافته باشد، بر احساسات مخاطبینش تأثیری خواهد گذاشت که آن‌ها را به انتخابش از میان برندهای دیگر سوق می‌دهد و روابط مؤثرتری با مشتریانش ایجاد می‌کند. کانون تبلیغاتی کروشه با گردآوری تیمی مجرب و متخصص در تمام حوزه‌های برندینگ و ارائه بهترین خدمات برندسازی برای کسب و کارهای گوناگون، آماده همکاری با شماست تا در مسیر گم نشوید!

چرا باید مشاور برند و مشاور برندینگ خود را به کروشه بسپارید؟

همان‌طور که برند (نشان/نام تجاری) از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، این نکته که برند شما در دست چه کسانی قرار می‌گیرد تا ساخته یا بازسازی شود نیز اهمیت دارد. یک تیم مجرب و آکادمیک که بیش از یک دهه در این حوزه فعالیت کند، می‌تواند ضامن برند شما باشد و تیم برندینگ کروشه با داشتن این ویژگی‌ها، مفتخر هستند تا همراه شما در مسیر رسیدن به برند خاصتان، در هر نوع کسب و کاری باشد.
کانون تبلیغاتی کروشه طی تجربه‌ای که از سال‌ها فعالیت و همکاری با برندها و کسب و کارهای گوناگون کسب کرده است، در تمام حوزه‌های مورد نیاز برای یک برند تخصص دارد و می‌تواند بهترین گزینه برای همکاری با شما باشد.

OUR

SERVICES

خدمات برندینگ شامل چه چیزهایی می‌شود؟

ساخت برند و ایجاد هویت، فرایندی تخصصی است و شامل مراحل مختلفی است. تیم برندینگ کروشه، با ازائه بهترین مشاوره برندینگ و با استفاده از به روزترین استراتژی‌ها، مراحل برندینگ را با توجه به کسب و کار شما انجام می‌دهند. مراحل انجام برندینگ به شرح زیر است:

هویت هر برند شامل عوامل مختلفی از جمله نوع محصولات و خدمات، بازار و سهم بازار، مخاطبین و رقبا، چشم‌انداز، اهداف، رسانه های تبلیغاتی و … است. کانون تبلیغاتی کروشه با تجربه‌ای که طی سال‌ها فعالیت در این عرصه با کسب و کارهای گوناگون داشته است، می‌داند که هویت هر برند باید روی چه چیزهایی و بر اساس چه معیارهایی بنا شود. مشاوره، نیازسنجی، تحقیق و بررسی بازار به صورت کمی و کیفی، تحلیل مخاطبان و رقبا این امکان را برای برند فراهم می‌سازد تا تمایز خود را با دیگر رقبا به خوبی نمایان سازد و بهترین برندسازی برای شرکت شما انجام شود.

نیل پارکر می‌گوید:
«یک تعریف خوب از استراتژی برند این است که با هدفی از پیش تعیین شده یک شرکت نقشی مثبت در زندگی افرادی که به آن‌ها خدمت می‌کند و جوامع اطرافشان داشته باشد.»
در این مرحله ویژگی‌های کسب و کار و فعایلت شما نسبت به سایر رقبا بررسی و شناسایی می‌گردد و ایده اصلی و مرکزی برند طراحی می‌شود. مشاوره برندینگ، تدوین سند برند و برنامه‌ریزی اجرایی همه بخشی از این مرحله هستند و استراتژی برند باید شامل بازتعریف مأموریت و چشم‌انداز برند، تعریف ارزش‌های برند، تبیین جایگاه رقابتی برند، تعریف معماری برند، تعریف شخصیت برند و تعریف جوهره برند باشد تا بتوان آن را یک استراتژی کامل دانست.

بازاریابی برند برای فروش و سوددهی آن، الزامی است. هر برند باید به ظور مشخص و با توجه به مؤلفه‌هایی که با آن تعریف می‌شود، استراتژی خاص خود را پیش بگیرد که این کار مستلزم وجود متخصصین حوزه بازاریابی است؛ بنابراین در گام سوم از برندینگ در کانون تبلیغاتی کروشه، مشاوره بازاریابی، تدوین استراتژی آنلاین و آفلاین و برنامه‌ریزی اجرایی صورت می‌گیرد.

هویت بصری هر برند اصلی‌ترین عنصر شناخته شدن و به یاد ماندن هر شرکت و برند است. یک هویت بصری یکپارچه به جذب مخاطبین و تبلیغات شما نیز کمک شایانی می‌کند.
خدمات هویت بصری کانون تبلیغاتی کروشه شامل طراحی انواع راهنمای برند (برند بوک و برند گاید)، طراحی نشانه (لوگو یا لوگوتایپ)، طراحی نماد یا کاراکتر، طراحی اوراق اداری (سربرگ، پاکت‌نامه و کارت ویزیت)، طراحی اسناد حسابداری (قبض دریافت و پرداخت، صورت‌حساب و فاکتور) و… است که در بخش طراحی گرافیک مفصل به آن پرداخته‌ایم.

نیروی انسانی بخش تأثیرگذار هر برند و سازمان است. مهم است که هر برند، در برابر هر دپارتمان یا تیم نیروی انسانی یک مسیر انحصاری با توجه به نیازهای نیروی انسانی یا مخاطبان طراحی کند و پیش رود.
در حقیقیت در برندسازی اعتقاد بر این است که برندینگ در ابتدا از داخل سازمان شروع می‌شود و بعد به خارج از سازمان راه می‌یابد چرا که اولین ذی‌نفعان هر برند و سازمان، کارکنان آن هستند.
مراحل این گام شامل تعریف و چیدمان دپارتمان‌ها، جذب و آموزش نیروی انسانی و کوچینگ ویژه مدیران برند است.

بخش حقوقی هر برند می‌تواند دردسرساز یا مشکل باشد. تیم برندینگ کروشه با بررسی مسائل و موارد حقوقی برند و ایجاد یکپارچگی حقوق دیجیتال و آفلاین و انجام فعالیت‌های ثبتی در بستر آنلاین و آفلاین شما را یاری خواهد کرد.

اصلی‌ترین عنصر برقراری ارتباط با مخاطبین، پیام است. پیام شما به مخاطبینتان از طریق تبلیغات و محتوایی که منتشر می‌کنید به دست آن‌ها می‌رسد. بنابراین خلق یک پیام جذاب، کوتاه و خلاقانه که در ذهن مصرف‌کنندگان ماندگاری داشته باشد، بسیار مهم است.
همچنین نحوه ارائه پیام و محتوا نیز بسیار کلیدی است. چرا که اکثر مخاطبان، توجه بیشتری که محتواهایی با طراحی گرافیک یا حتی جذاب دارند، می‌کنند و طبق آمار ۸۱% مصرف‌کنندگان، رنگ و طرح برند بیشتر از نام در خاطرشان می‌ماند.
کانون تبلیغاتی کروشه با وجود تیم طراحی گرافیک و اتاق فکر یا خلاقیت متخصص و تیم تولید محتوای آکادمیک و حرفه‌ای، دارایی‌های بازاریابی محتوایی شما را بررسی، بازاریابی‌ جانبی شما را تحلیل و محتوای وب یا هر کانال دیگر را بازنگری می‌کند.
رویکردهای محتوایی برای برند می‌تواند شامل تولید محتوا در قالب عکاسی یا فیلم‌برداری، Reels، طراحی گرافیک پست و پوستر، طراحی هایلایت استوری، مناسبت‌های خاص، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک، ویدیو یا عکس، ویدیو رضایت مشتری یا ویدیو پاسخ گویی به سوالات باشد.

اجرای تمام استراتژی و گام‌ها در بهترین حالت ممکن و کم‌خطر وکم‌ریسک‌ترین شکل برای جلوگیری از اتلاف زمان و هزینه و ایجاد بازخورد مثبت در مخاطبین نیز نکته‌ای است که باید به آن توجه شود.
کروشه با تدوین سند ساز و کارها و قوانین اجرایی، ایده‌پزداری استراتژی سند کمپین و ایجاد برنامه‌های ارتباطات و تبلیغات برند این گام را در خلاقانه‌ و جذاب‌ترین شکل ممکن، پیاده‌سازی و اجرا می‌کند.

استراتژی بدون تحلیل بازخورد، تنها به صورت کوتاه مدت منجر به دیده شدن شما خواهد شد. بررسی رفتار مصرف‌کننده در مقابله با برند شما و محصولات و خدماتتان، میزان رشد بازدید از سایت یا دنبال‌شدن در شبکه‌های اجتماعی و … همه بخش مهمی از ارائه استراتژی است تا به کمک آن بتوان استراتژی را اصلاح و آن را به صورت مستمر و طولانی مدت اجرا کرد.

Service Process

پروسه سفارش برندینگ [ساخت نام تجاری] و انتخاب تیم اجرایی

Service Prosess

پروسه سفارش برندینگ [ساخت نام تجاری] و انتخاب تیم اجرایی

۱

Research

تحقیقات

۲

Strategy

تدوین استراتژی

۳

Visual Identity

طراحی هویت بصری

۴

Contact Points

ایجاد نقاط تماس

۵

Check

نظارت بر اجرا

اگر مایل به همکاری با کانون تبلیغاتی کروشه هستید می‌خواهید با تیم بازاریابی و برندینگ کروشه ارتباط برقرار کنید، کافی ست همین حالا با ما تماس بگیرید.
تیم بازاریابی کروشه با ثبت اطلاعات شما و ارسال فرم بریف، درخواست‌ها و نیازهای شما را بررسی و سپس بهترین خدمات مناسب به همراه پیش‌فاکتور برایتان را به شما ارسال می‌کنند و سپس جلسه‌ای هماهنگ و پس از توافقات اولیه، قراردادی نیز تنظیم می‌شود.
پس از بررسی و تحلیل برند، مخاطبین، بازار و چشم‌انداز آن، استراتژی برند شما تهیه و تدوین می‌شود و طی آن، ویژگی‌های متمایزکننده برند شما با سایر رقبایتان شناسایی می‌شود. سپس هویتی یکپارچه برای برند شما خلق شده و این هویت از طریق بیشترها و کانال‌های معتبر به وسیله خدماتی که عرضه می‌کنیم، معرفی می‌شود و برای بازنماندن استراتژی برند شما از کارایی و بازدهی حداکثر، همواره برای شما تحقیقات بازاری و تحلیل و بررسی استراتژی و برنامه برند شما انجام می‌شود.
اما نکته اصلی این است که مراحل ساخت یا بازسازی نشان و نام تجاری کسب و وکار شما به این مراحل محدود نمی‌شود و می‌تواند شامل دیگر خدمات کانون تبلیغاتی کروشه نیز باشد و این بسته به نیاز شرکت شما خواهد بود.

تعرفه خدمات برندینگ و نحوه قیمت‌گذاری خدمات به چه صورت است؟

قیمت‌گذاری خدمات برندینگ به موضوعات مختلفی بستگی دارد. مشاوره برندینگ و اجرای برندسازی یا انجام هر دو، تعرفه‌ای متفاوت دارد. همچنین عوامل زیادی روی قیمت‌گذاری برندینگ تأثیرگذارند؛ به عنوان مثال، بزرگ یا کوچک بودن کسب و کار یا روش انجام برندینگ در بستر آنلاین یا آفلاین و خدمات دیگری نظیر بازاریابی برند، وسعت مخاطبان برند و زمان صرف شده برای طراحی و اجرا و میزان دقت و کیفیت کار بستگی دارد. برای اطلاعات بیشتر و تعرفه خدمات می‌توانید با کانون تبلیغاتی کروشه در تماس باشید.

محاسبه قیمت

Cost Calculation

OUR WORK

Keep on Knowing

انتخاب درست نتیجه دانستن است

برندینگ چیست؟

برندینگ یا برندسازی (Branding) فرایند ایجاد یک تصور و درک قوی و مثبت از یک شرکت یا سازمان است که به کمک آن محصولات و خدمات شرکت در ذهن مخاطبین و مشتریان ماندگار می‌شود. این فرایند با ترکیب عناصری مانند لوگو، طراحی‌ها، نام تجاری و… و با اهدافی نظیر آگاهی از برند و تقویت جایگاه برند انجام می‌شود.
به طور خلاصه، برندینگ پروسه تحقیق، توسعه و به کارگیری مجموعه‌ای از ویژگی‌هاست که با محصولات و خدمات شرکت مرتبط است و موجب ایجاد تمایز میان شرکت و رقبایش می‌شود.
شرکت‌هایی که برندهای قوی را ایجاد کرده‌اند در حقیقت می‌دانستند که برند چیزی فراتر از یک برچسب روی محصولات یا یک لوگو هنگام ارائه خدماتشان است؛ به طوری که برخی از آن‌ها در ایجاد یک حس یا فضا الزامی شده‌اند. گویا یک برند تأثیرگذار احساسات مخاطبین را هدف قرار می‌دهد و با خاطراتی که افراد خلق می‌کنند همراه می‌شود تا بتواند با حس مثبتی که در آن‌ها به وجود می‌آید، خود را در دل آن‌ها جا کند.
این به معنی استفاده از طرح‌های عجیب و غریب یا شلوغ نیست، بلکه طراحی تنها بخشی از این فرایند بزرگ و طولانی است. به عنوان مثال، برند کوکاکولا یکی از به یادماندنی‌ترین برندها در سراسر جهان است. رنگ قرمز کلاسیک و حروف سفید و شکل و شمایل منحصر به فرد این برند بیش از یک قرن است که توجه مخاطبین را به خود جلب می‌کند؛ آیا این فقط به خاطر طراحی آن است؟ یقینا خیر.
این برند پس از گذراندن آزمون زمان و دوام‌آوری، حالا مصداق بارزی برای یک برندسازی موفق و مداوم است که طرفداران خود را دارد و در میان اولین انتخاب‌های مشتریان برای خرید است. این به دلیل ارتباط این برند با قلب و احساسات مشتریان است و تکرار و تداوم، نکات قوت آن هستند.
تام گودوین مدیر نوآوری در آژانس Zenith و یکی از صداهای برتر دنیای بازاریابی در لینکداین، درباره برندها می‌گوید:
«برندها اساسا الگوهایی از آشنا بودن، معنادار بودن و علاقه و اطمینانی است که در ذهن مردم وجود دارد.»

تاریخچه برندها و برندینگ

در دنیای شلوغ و پر ازدحام بازاریابی، خلق یک برند برای ماندگاری بیشتر در ذهن مخاطبین و مشتریان الزامی است اما برند و برندینگ از کجا آغاز شد؟ با ما همراه باشید تا در ادامه نگاه کوتاهی به تاریخچه آن داشته باشیم.

واژه برند (Brand) با معادل فارسی ویژند (قبلا از واژه نام تجاری استفاده می‌شود اما بعدها به علت فهمش و خوانش اشتباه آن با این کلمه جایگزین شد.) به نورس باستان و زبان باستانی شمال آلمان که خواستگاه زبان اسکاندیناوی است بازمی‌گردد. این کلمه به شکل (Brander) و به معنی داغ زدن بر بدن حیوانات استفاده می‌شده است که برای شناسایی دارایی‌ها و جلوگیری از دزدی آن‌ها و سپس برای نشان دادن مرغوبیت دام انجام می‌شد.

البته داغ زدن به بدن حیوانات، به خصوص دام‌ها، اولین استفاده از برندینگ نیست و این عمل تقریبا به ۳۲هزار سال پیش و نقاشی روی دیوار غارها برمی‌گردد؛ جایی که انسان‌ها برای فهم عمیق‌تر پدیده‌ها و اتفاقات از تصاویر استفاده می‌کردند که با هدف امروزی برندینگ مشابه است.

در کاوش‌هایی که در شهر پمپئی انجام شده است، یک قرص نان پیدا شد که روی آن نام نانوا، مصرف کننده و قیمت آن حک شده بود که نشان از علاقه‌مندی کسب و کارها برای معرفی و شناسایی محصولاتشان دارد.

سپس اشیای باستانی کشف شده در اقسا نقاط دنیا نشان داد که سفالگران، سنگ‌تراشان و … برای شناسایی و ارزش‌گذاری محصولات خود، آن‌ها را علامت‌گذاری می‌کردند.

اما با گذشت از تاریخچه باستانی برند و برندینگ، اولین ایده برندینگ امروزی به سال ۱۲۶۶ و تصویب قانونی در انگلستان مربوط است. این قانون نانواها را موظف کرده بود تا لوگو و علامت منحصر به فرد و اختصاصی خود را بر روی نان‌هایشان حک کنند تا کم‌فروشان و نان‌های غیر استاندارد شناسایی شوند. البته  دیری از این قانون نگذشته بود که نقره فروشان هم وارد این عرصه شدند و رفته رفته تمام کسب و کارها علامتی برای شناسایی محصولات خود داشتند.

همزمان با انقلاب صنعتی و روی کار آمدن تولیدکننده‌ها و فروشندگان معتدد، کارخانجات به صورت عمده روی بشکه‌ها ابزار حمل کالای خود نشان تجاریشان را حک کردند و رفته رفته این کار به حک کردن نشان تجاری روی تک تک محصولات رسید.

تا اواخر قرن نوزده، برندینگ یکی از پرهزینه‌ترین راه‌ها برای ایجاد تمایز بین محصولات و رقابت در فروش بود و به هر شکلی انجام می‌شد تا زمانی که در سال ۱۸۷۵، قانون ثبت برند تصویب و این موضوع شکلی سازمان‌دهی شده به خود گرفت.

و تا امروز که برندینگ در هر لحظه تغییر می‌کند و پیشرفته‌تر می‌شود، برندینگ رنگ و شکل دیگری نسبت به گذشته گرفته است و پیچیده‌تر از تنها یک علامت تجاری شده است.

انواع برندینگ‌

همان‌طور که انواع مختلفی از کسب و کارها وجود دارد، برندسازی‌های متفاوتی نیز برای هر نوع وجود دارد که با توجه به ویژگی‌های هر شرکت یا سازمان بهترین نوع آن انتخاب و بعد انحصاری می‌شود. در ادامه به معرفی و شرح برخی از انواع برندسازی پرداخته‌ایم:

  • برندینگ محصول (Product Branding)

این نوع از برندینگ با توجه به محصول و از طریق رنگ‌ها، تصاویر، کلمات و طراحی‌ها به کار گرفته می‌شود و تمرکز اصلی‌ آن روی ایجاد تمایز در میان باقی محصولات است و لوگوها یا طراحی‌های مرتبط، مهم‌ترین بخش در برندینگ محصول هستند.

برندسازی اپل در محصولات آیفون نمونه مناسبی برای برندینگ محصول است. ویژگی‌هایی که همه محصولات آیفون را با آن می‌شناسند مشخص است و آیفون به نمادی از گروه‌هایی که این ویژگی‌ها برایشان اولویت دارد تبدیل شده است.

  • برندینگ خدمات (Service Branding)

یکی از انواع برندینگ که بر نیاز و اعتماد مشتریان متمرکز است، برندینگ خدمات است. برای پیاده‌سازی برندینگ خدمات نیاز است تا تخصص و حرفه‌تان را به شیوه‌ای جذاب به مخاطبانتان نشان دهید تا بتوانید اعتمادشان را جلب و آن‌ها را جذب و ترغیب به خرید کنید.

این نوع از برندینگ به علت غیرملموس‌تر بودن از برندینگ محصولات سخت‌تر است و به دقت بیشتری نیاز دارد. باید دید که هر کسب و کار بر اساس نوع مخاطبین و نیازهای آن‌ها، ارائه کدام خدمت جذب بیشتری را به همراه خواهد داشت.

  • برندینگ شخصی (Personal Branding)

گاه هدف از خلق یک برند، انتقال تجربیات شخصی یا ایجاد یک نام تجاری در هاله و پیرامون شخصی است. برندینگ شخصی باعص ایجاد ارتباط عمیق‌تری با مخاطبان می‌شود و مشتریانی که به دنبال اصالت هستند معمولا به سراغ برندهای شخصی می‌آیند.

این نوع از برندینگ معمولا برای فروش کالاهای دست‌ساز یا ارائه خدمات خاص، مشاوره و روان‌درمانی، مربی‌گری و تدریس، ورزش و فری‌لنسری کاربرد دارد؛ البته هر کسب و کاری با توجه به اهدافش می‌تواند از این نوع برندینگ استفاده کند.

  • برندینگ شرکتی (Corporate Branding)

برندینگ شرکتی نیازمند بستری کاملا چهارچوب‌دار و مشخص دارد و معمولا شرکت‌هایی به سراغ آن می‌آیند که با استفاده از استراتژی‌هایی مانند مارکام، هدف‌گذاری‌هایی مشخص دارند. این نوع برندینگ با دستورالعمل‌هایی که برای شرکت پیاده می‌کند نه تنها برای مشتریان، بلکه برای کارکنان و کارمندان شرکت نیز ایجاد تعلق می‌کند.

دیوید آکر درباره برندینگ شرکتی نوشته است: «برند شرکتی، معرف یک شرکت است که پشت ارزش ارائه‌شده به مشتری ایستاده است.»

  • برندینگ کارفرمایی (Employers Branding)

ایجاد یک فرهنگ سازمانی سالم، جذاب و شایسته، در حقیقت به جذب نیروی انسانی و ایجاد یک محیط سالم و با نیروی انسانی وفادار و با کیفیت منجر می‌شود. همان‌طور که اشاره کردیم، ۶۵% از مصرف‌کنندگان گزارش کرده‌اند که رفتار و شخصیت کارکنان و مدیران یک برند بر روی تصمیم خرید آن‌ها تأثیرگذار است.

با برندینگ کارفرمایی در حقیقت استراتژی به شکلی طراحی می‌شود که هدف افراد استخدام شدن و ورود به جو و فضای یک برند باشد.

شرکت‌های گوگل، مایکروسافت و… غول‌های این سبک از برندینگ به حساب می‌آیند.

  • برندینگ بدون برند (No-Brand Branding)

برندینگ مینیمالیستی (minimalist branding) یا همان برندینگ بدون برند در حقیقت یک استراتژی مینیمال و خاص را در پیش می‌گیرد. این برندینگ برای محصولات خاص و ساده که طراحی و فروش ثابتی دارند استفاده می‌شود و تمام سنجه‌ها در این برندینگ با صفت سادگی تعریف می‌شوند.

  • دیجیتال برندینگ (Digital Branding)

کسب و کارهای آنلاین باید از برندینگ آنلاین یا دیجیتال بهره گیرند. این مدل از برندینگ هر نوع کسب و کار آنلاین و بستر دیجیتالی از جمله وب‌سایت شرکت، شبکه‌های اجتماعی، بلاگ، اپلیکیشن‌ها و… را شامل می‌شود و مراحل حقوقی متفاوتی نسبت به نوع آفلاین خود دارد.

این مدل از برندسازی در کمترین زمان، جذب مخاظب زیاد و نرخ بازگشت سرمایه بیشتر را به همراه دارد؛ البته در صورت یکه درست اجرا شود.

  • برندینگ مشارکتی (Co-Branding)

برندینگ مشارکتی در حقیقت همکاری دو یا چند برند با یک استراتژی یکسان برای بازاریابی و تبلیغات یک محصول یا خدمت است. برندینگ مشارکتی طی ایجاد ارزش‌ها و اهداف مشترک با کسب و کار و شرکتی دیگر و به منظور شروع یک کسب و کار جدید، افزایش آگاهی از برند و ورود یک کسب و کار به فضا و بازاری جدید اتفاق می‌افتد.

  • برندینگ جغرافیایی (Geographical Branding)

در هر مکان و منطقه جغرافیایی، ویژگی‌ها و محصولات خاصی وجود دارد که مختص همان‌ بخش جغرافیایی است. در برندینگ جغرافیایی سعی می‌شود با استفاده از مکان‌های گردشگری خاص هر نقطه جغرافیایی یا ویژگی‌های مکانی یا آب و هوایی به معرفی و هویت‌بخشی به خدمات و محصولات یک کسب و کار پرداخته شود.

  • برندینگ فصلی (Seasonal Branding)

تغییر فصلی در برند به معنی تغییر دائمی در آن نیست بلکه با استفاده از تعطیلات و الگوهای فصلی در یک تقویم، سعی می‌شود با توجه به تغییرات شیوه  زندگی مردم در هر فصل، با آن‌ها منطبق شد تا به فروش بیشتر دست یافت.

  • برندینگ افراد مشهور (Celebrity Branding)

برندینگ افراد مشهور شبیه به برندینگ شخصی است، با این تفاوت که از یک یا چند فرد مشهور از نظر موقعیت اجتماعی یا شغلی، ویژگی‌های فیزیکی یا شایعات استفاده می‌شود تا بر تعداد دنبال‌کنندگان بیفزایند اما این استفاده مستلزم عقد قرارداد، حق فروش، امضا و داشتن گواهی برای استفاده تجاری از یک یا چند شخص است که می‌تواند به صورت دائمی، طولانی مدت یا حتی به عنوان سفیر برند انجام شود.

این نوع از برندینگ می‌تواند در هر نوع کسب و کاری استفاده شود. برای مثال کافی‌ است نگاهی به رابطه پژمان جمشیدی در برندینگ شهر فرش بیندازید.

مزایای برندینگ و اهمیت آن

هنگام ایجاد و نگهداری از یک کسب و کار، برندسازی یک فرایند حیاتی تلقی می‌شود. چرا که یک برند قوی می‌تواند اهرم فشاری برای افزایش فروش و مشتریان یک شرکت یا کسب و کار باشد. به گونه‌ای که این روزها برند یا نام تجاری یک شرکت، یکی از مهم‌ترین دارایی‌های آن است. در ادامه به برخی از مزایای برندینگ اشاره کرده‌ایم:

  • تأثیر بر تصمیم به خرید مشتریان

برندینگ یکی از فاکتورهای اصلی در تصمیم‌گیری برای خرید از یک کسب و کار است. در حقیقت در مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۱، آمار نشان داد ۸۲% از مصرف‌کنندگانی که در این آمار وجود دارند اعلام کرده‌اند که ترجیح می‌دهند از برندهایی خرید کنند که بیشتر از تنها یک محصول را می‌فروشند و هدفی بزرگتر دارند. همچنین ۶۷% از آن‌ها اعلام کرده‌‌اند که باور دارند برندی که از آن خرید می‌کنند، بخشی از شخصیت آن‌ها را شکل می‌دهد.

  • ایجاد هویت برای کسب و کار

یک برند بسیار فراتر از محصولات یا خدمات یک کسب و کار است و به آن هویت می‌بخشد. مصرف‌کنندگان با خرید یک محصول یا خدمت در حقیقت با برند ارتباط می‌گیرند و آن را در خاطره‌هایشان سهیم می‌کنند.

به علاوه یک شرکت می‌تواند به کمک برند و با اشتراک‌گذاری چشم‌انداز و احساساتش جامعه هدف دقیق‌تر و وسیع‌تری برای خود ایجاد کند.

  • به یادماندنی شدن در ذهن مشتریان

برندسازی حرفه‌ای و درست به مشتریان کمک می‌کند یک کسب و کار را به خاطر بسپارند و چهره شرکت را در ذهن بسپارند. بنابراین می‌توانند برند را در هر رسانه و در میان باقی رقبا تشخیص دهند.

  • کمک به تبلیغات و بازاریابی

برندسازی در حقیقت پشتیبان و حامی تبلیغات و بازاریابی است. اگر مخاطبین یک کسب و کار از قبل آن‌ را بشناسند، تبلیغات می‌تواند به صورت دقیق‌تر روی فروش و جذب بیشتر تمرکز کند و حتی کار طراحی تبلیغات و تولید محتوا را نیز آسان‌تر کند.

  • ایجاد حمایت از طرف کارمندان و کارکنان

ایجاد یک برند قوی و سرشناس باعث افتخار و غرور کارکنان آن است. با برندسازی نه تنها برای کسب و کار هویتی ایجاد می‌شود، بلکه شرکت را به محل کاری معتبر تبدیل می‌کند و این موضوع در نگهداری و جذب و استخدام نیروی انسانی تأثیر به سزایی دارد.

  • ایجاد اعتماد و سهم بازار

شهرت یک برند با اعتمادی که مشتریان به آن دارد، رابطه مستقیم دارد. به طوری که هرچه یک برند شهرت بیشتری داشته باشد، مخاطبان آن را بهتر می‌شناسند و در نتیجه سهم بازار بیشتری برای آن ایجاد می‌شود.

گاهی نیز یک برند برای اعتمادسازی بیشتر، وعده‌ای به مخاطبین و ذی‌نفعانش می‌دهد و با عملی کردن آن، اعتماد بیشتری را جذب می‌کند.

کانال‌ها و بسترهای کمک‌کننده به برندینگ

  • وب سایت

۵۰%  از مصرف‌کنندگان باور دارند که طراحی وب‌سایت برای یک برند تجاری حیاتی است. بنابراین مهم است که در طراحی وب‌سایت طبق برندبوک عمل کنید و لوگو، پالت رنگ، فونت و لحن برند استفاده شود تا هم ماندگاری بیشتری در ذهن داشته باشد، هم اعتماد بیشتری جلب کند.

توجه داشته باشید که وی‌سایت هر برند، پایگاه اصلی آن برند است و بخش عمده‌ای از هویت شرکت را شاما می‌شود، پس اگر نتواند برند شما را منعکس کند، نه تنها کاربردی ندارد، بلکه اثرات مخربی نیز بر چهره برند دارد.

  • شبکه‌های اجتماعی

بر اساس تحقیقات سال ۲۰۲۰، افزایش آگاهی از برند یکی از اهداف اصلی برای بازاریابان بوده است. این بدان معناست که برای افزایش آگاهی برند باید در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشید تا به فراموشی سپرده نشوید.

در شبکه‌های اجتماعی برای افزایش آگاهی از برند لازم است تصویر پروفایل، عکس‌های روی جلد یا قالب پست‌ها، استوری‌ها و حتی محتوای متنی، همگی نشان‌دهنده برند باشد. این کار باعث می‌شود مشتریان کسب و کار را راحت‌تر بشناسند.

  • بسته‌بندی

هر کسب و کار یا محصولات فیزیکی دارد یا خدمتی ارائه می‌دهد که مشتریان با آن در ارتباط هستند و این در حقیقت ملموس‌ترین راه تعامل برند با مشتری است. به همین علت، بسته‌بندی محصولات یا ارائه خدمات برند باید به گونه‌ای باشد که از نظر طراحی، رنگ و اندازه و… مطابق با برند باشد.

  • تبلیغات

تبلیغات اغلب با هدف آگاهی از برند و معرفی محصولات و خدمات به مصرف‌کنندگان انجام می‌شوند. بنابراین مهم است که تبلیغات بتوانند برند را به خوبی نمایش دهند و از طرفی برند نیز فرایند ایجاد تبلیغات را آسان‌تر می‌کند. با داشتن برندبوک یا برندگاید و راهنمای برند، هر کسب و کاری به راحتی متوجه می‌شود به چه نوع تبلیغاتی نیاز دارد و چگونه باید آن را طراحی کند.

مشاوره برندینگ

مشاوره برندسازی که به کمک یک تیم متخصص و مجرب در این عرصه انجام می‌شود، بهترین روش‌ها برای طراحی استراتژی و بهترین خدمات برای برندینگ را به هر نوع کسب و کار معرفی می‌کند و در میدان رقابت، به صورت هدفمند و با هدف‌گذاری مناسب، کسب و کار را به سمت پیشرفت حرکت می‌دهد.

مشاوره برندینگ ذهنیت سازمان و کسب و کار را در مسیر درست قرار می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند تا اول از برند خود آگاه و سپس آن را به بهترین شکل به جامعه هدف نمایش دهند.

ادامه مطلب

KOROSHEH

Advertising Agency

Frequently Asked Questions

سوالات پرتکرار

برندینگ پروسه تحقیق، توسعه و به کارگیری مجموعه‌ای از ویژگی‌هاست که با محصولات و خدمات شرکت مرتبط است و موجب ایجاد تمایز میان شرکت و رقبایش می‌شود

برندینگ یا برندسازی سبب هویت‌بخشی‌ به کسب و کار‌ شما می‌شود و آن را در ذهن مخاطبین ماندگار می‌کند. برندینگ مصرف‌کنندگان را وادار به خرید و انتخاب شما می‌کند.

ما، کانون تبلیغاتی کروشه، با بیش از ده سال فعالیت در حوزه برندینگ، می‌توانیم ضمانت کنیم که کسب و کار‌ خود را به دست تیم حرفه‌ای و‌ مجربی سپرده‌اید و تا پایان مسیر موفقیت همراه شما خواهیم بود‌.

خدمات برندینگ آژانس تبلیغاتی کروشه شامل مشاوره و مارکام و همچنین تمام مراحل برندینگ یعنی نیازسنجی و تحقیقات بازار، تهیه و تدوین استراتژی برند و بازاریابی برند، طراحی هویت بصری، طراحی نیروی انسانی، آنالیز موارد حقوقی، خلق پیام برند و‌ محتوا و قالب‌های محتوایی، طراحی و اجرای خلاقانه و همچنین تحلیل و‌ ارزیابی عملکرد و استراتژی است.

بزرگ یا کوچک بودن کسب و کار یا روش انجام برندینگ در بستر آنلاین یا آفلاین و خدمات دیگری نظیر بازاریابی برند، وسعت مخاطبان برند و زمان صرف شده برای طراحی و اجرا و میزان دقت و کیفیت کار در قیمت‌گذاری خدمات برندینگ بسیار تاثیرگذار هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت‌گذاری برندینگ با ما تماس بگیرید.

دنیای برندینگ دنیایی بی‌نهایت از استراتژی‌ها و رویکردهاست که شامل انواع برندینگ مانند برندینگ شخصی، برندینگ شرکتی، برندینگ کارفرمایی و… است.

Contact Us

.

ما از کوکی ها برای بهبود تجربه مرور شما و ارائه محتوا و تبلیغات شخصی سازی شده استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از وب سایت ما، با استفاده از کوکی ها مطابق با خط مشی کوکی ما موافقت می کنید.