نسخه آزمایشی!

فروش و مذاکره اسلایسی – بخش آخر

فهرست مطالب

**از این پس یک سری از مقالات جناب آقای مهدی دادفر در زمینه بازایابی و فروش را با هماهنگی انجام شده با ایشان در بخش خواندنی های کروشه به اشتراک خواهیم گذاشت**

 

بخش اول را میتوانید از اینجا فروش و مذاکره اسلایسی – بخش اول  مطالعه نمائید 

الف- پیگیری دوم تا پنجم
بلافاصله بعد از جلسه اول (که صرفا جهت معارفه و آشنایی بود)،و پس از آشنایی اتوماتیک وار ما از حریم بیگانگان طرف مذاکره خارج میشویم (گویی حباب نامرئی اطراف او به ناگاه برای ما کوچکتر وقابل دسترس تر میشود!!!) در مذاکره دوم شما در حریم اجتماعی شخص قرار میگیرید،او نام شما را میداند و با کار شما آشنا شده (به صورت متقابل شما هم این شانس را دارید)

در این بخش از مذاکره شانس ما نسبت به مذاکره اول ١۵برابر خواهد شد،و تکرار مذاکرات پلنهای اعتماد سازی ما را تقویت خواهد کرد.
من در مذاکره اول تلفنی اینطور عمل میکنم؛وقتی مشتری به من تلفن میکند پس از آشنایی با او،از او عذر خواهی میکنم وبه دلیل مشغله از او میخواهم چند دقیقه بعد تماس بگیرم!!!و به این صورت وقتی تلفن میزنم به صورت اتوماتیک یک حریم به او نزدیکتر شده ام (نگاه کنید به اهمیت رعایت حریم ها در مذاکرات)

ب- پیگیری پنجم تا سیزدهم
وقتی به پیگیری ۵رسیدیم به صورت اتوماتیک وارد حریم دوستان شخص میشویم (البته به شرطیکه درست مذاکره را اسلایسی کرده باشید وبرای هر بخش از ان پلن مشخص داشته باشید)

در این اسلایس از مذاکره ما شانس خودرا به ٨٠٪ میرسانیم و موفقیت خود را گارانتی میکنیم،به یاد داشته باشیم این پیگیری ها تلفیقی از مذاکرات تلفنی و حضوری است و شاید نخستین قرار ملاقات حضوری در این بخش قرار گرفته باشد!!!

بیشتر بخوانید:  در کارهایتان خلاقیت ندارید؟ این راه‌حل‌ها را امتحان کنید

تمام این در موارد به شرطی کاربرد دارد که ما بتوانیم پلنهای اعتماد سازی را مثل تکه های پازل در مذاکره تکمیل کنیم در غیر اینصورت شما در اسلایس بعدی (پیگیری سیزدهم به بعد)قرار میگیرید!

پ- پیگیری سیزدهم به بعد (قرار گیری در حریم مزاحمان!)
در این بخش از مذاکره در عمل ما نتوانسته ایم نظر مشتری راجلب کنیم ودر حقیقت برای او مزاحم محسوب میشویم،اگر در این بخش موفقیتی داشته باشیم تنها و تنها در حکم رد کردن ما و برای راحت شدن از مزاحمتهای ماست (این حالت به ویژه در طرف مذاکره کننده عاطفی دیده میشود!)

در این بخش شانس موفقیت ما تنها۴٪است که شانس برگشت خوردن موفقیت هم وجود دارد!
شما در پیگیری چندم به موفقیت رسیده اید؟!
ایا آماری از موفقیتهای خود دارید؟!

 

این مطلب را برای دوستانتان ارسال کنید.

[انتشار آگاهی اولین قدم از خرد است]

بیشتر درباره‌ی این موضوع بدانید!

1d3368631835406d8a82be332dc49ee5_L
بزرگی گفته شما می‌توانید در هر حوزه‌ای که کار می‌کنید برایش ایده‌های الهام‌بخش پیدا کنید. بله این حرف کاملا درست است و من هم با آن موافقم اما مشکل اینجاست که در برخی از حوزه‌های تخصصی همچون نوشتن یا طراحی...
3cfd4ff673c93395fd580159a9616109_L
طراحی گرافیک یکی از مشاغل جذابی است که افراد زیادی را به سمت خود جذب می کند. اما در این میان برخی از طراحان هستند که فکر می کنند انتخاب های ضعیفشان در حوزه طراحی هرگز دیده نمی شود و...
6ce8174e82984e94a7a98889b7c17e32_L
شما چطور می‌توانید به صورت بصری از رقبای خود متمایزشوید؟ چگونه یک هویت برند را توسعه می‌دهید که یک داستان منسجم را بدون گفتن یک کلمه به مخاطبین شما منتقل کند؟ چرا هویت بصری برند مهم است؟ برای درک درست...
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما از کوکی ها برای بهبود تجربه مرور شما و ارائه محتوا و تبلیغات شخصی سازی شده استفاده می کنیم. با ادامه استفاده از وب سایت ما، با استفاده از کوکی ها مطابق با خط مشی کوکی ما موافقت می کنید.